2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 240432 بازدید | 2442 پست
منم اشکم درومد با این تاپیکخیلی حسرت کشیدم بچگی، الان که شاغلم از پول خودم خرج میکنم اصن دلم نمیخاد ...

من الان یه دختر دارم

تمام حسرت ها بچگی خودم برای اون میخرم ۴ساله بود رفتم سرکار براش مداد تراش رومیزی خریدم به نام اون خریدم اما برای دل خودم حسرت بچگی هام(بدبختی اینه که اصلا چیز گرونی به حساب نمیاد)همین الان قیمتش ۲۰۰-۲۵۰تومن 

اما من سالها از پشت ویترین لوازم التحریر فقط نگاهش کردم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
پول نداشتن به کنار ،بلد نبودن حتی محبت کنن یا درست رفتار کنن، من بچه بودم چهار پنج سالم بود الان سی ...

من ۷ سالم بود اتاق نداشتم خرپشته رو کرده بودم اتاق خودم میرفتم ساعت ها اونجا میشستم غصه میخوردم چون خواهرم تازع به دنیا اومده بودو تمام توجه خانوادم روش بود و تا الانم همینه. خلاصه نقاشی میکشیدم کل دیوارارو نقاشیامو میچسبوندم بابام میگفت نچسبون رنگ دیوار کنده میشه، حالا خرپشته یه خونه قدیمی نمیدونم چرا انقد براش اهمیت داشت، یه روز اومد گفت مگه نگفتم اینارو نچسبون اینجا، همه رو وحشیانه از دیوار کند پاره پوره کرد ریخت زمینو رفت، یادمه تا شب همونجا نشستم گریه کردم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر من همیشه در مورد گذشته و دوران بچگیم با حسرت و بغض تو ذهنم حرف میزدم وضع مالی خانواده ام ضعی ...

کاش فقط بتونیم این زخمو ببندیم من که دیگه خسته شدم ، نه میتونم ادامه بدم نه رها کنم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
استارتر اگه شما و بقیه دوستان این جمع توافق داشتن یه گروه بزن توی یه پیام رسان که یک جمع بی ریا و یک ...

اگه امکانش هست شما اینکارو بکن ،من زیاد وارد نیستم ،ولی بهتون ملحق میشم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
کاش فقط بتونیم این زخمو ببندیم من که دیگه خسته شدم ، نه میتونم ادامه بدم نه رها کنم

شما چ بقیه کسانی که بدون ترس از قضاوت بقیه انیجا صحبت کردین و از رنجش هاتون گفتین خیلی شجاع هستین این نشونه ی خوبیه گفتن و گفتن و گفتن باعث میشه به مرور پاک بشن و فراموش بشن و سنگینی شون از روی دوشتون برداشته بشه

اگه امکانش هست شما اینکارو بکن ،من زیاد وارد نیستم ،ولی بهتون ملحق میشم

منم آخرین تاپیکم سر همین بدبختی بچگی هاست چند شب پیش به قدری گریه کردم چشمم باز نمیشد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من ۷ سالم بود اتاق نداشتم خرپشته رو کرده بودم اتاق خودم میرفتم ساعت ها اونجا میشستم غصه میخوردم چون ...

منم خیلی با خشونت باهام رفتار میکردن ،واقعا ترسو بار اومدم

چه خدب خدشبحالتکاش منم کارمند بانک میشدمرفتم معلم شدم خودمو بدبخت کردم

عریزم معلمی ک خوبه

هر روز یکی میاد مدرسه 

میخواد معلم مجرد بهش معرفی کنند 😅

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
شما چ بقیه کسانی که بدون ترس از قضاوت بقیه انیجا صحبت کردین و از رنجش هاتون گفتین خیلی شجاع هستین ای ...

ممنون عزیزم 

منم آخرین تاپیکم سر همین بدبختی بچگی هاست چند شب پیش به قدری گریه کردم چشمم باز نمیشد

منم ازین روزا داشتم یه بار سر یه جفت کتونی ارزون به حدی گریه کردم از شب تا صبح صبح چشمام اندازه یه خط شده بود ،برنگرده اون روزا

نوجوون بودم خجالتم میومد کفش پاره بپوشم ،به ارزون هم قانع بودم فقط نمیخواستم پاره باشه

همش دست اون خداست خیلی اعتقاددارم .غصه پسندیده شدنمم درازه .که چقدرا میخواستن من عروس اینا نشم ...و ...

همون  کار خوبه  خدا  درست  کنه خوشبخت باشی  عزیزم  واسم  دعا کن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم