من 16 سالگی خودم. مدرسم تموم شد این کار بر مشخصه خودش سواد نداره و به قولی کند ذهن ک اینقدر این جیزا ...
اشکال نداره عزیزم بذار فکر کنن ما پوز میدیم اگر هم پوز بدیم کار بدی نکردیم چون هر شخصی میتونه به تلاشی که کرده و نتایجی که دیده افتخار کنه. آفرین به شما که 16 سالگی درستون تموم شد 👏👏👏
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اشکال نداره عزیزم بذار فکر کنن ما پوز میدیم اگر هم پوز بدیم کار بدی نکردیم چون هر شخصی میتونه به تلا ...
مرسی عزیزم ❤️🌺🥰کسی ک حسادت میکنه و اینحوری بروز میده مشخصه خودش تو اون زمینه خیلی کمبود داره و نشون از کند ذهن بودنشه 🤣🤣🤣بخدا طرف تازه داره میره نهضت شک ندارم
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
حسودی نکن عزیزم اون قسمتش اون بوده تو قسمتت شوهرت بعدش معلوم نیست رفتارها مرده بعد از ازدواج چجوری بشه و هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی مشارکت مقایسه نکن