منم خودم توی دوران دانشگاه سراسری بودم همه پیر بودن😑😂 ، ولی اینجاها ک درس میدادم علمی کاربردی و غیر انتفاعی بود همه جوون بودن ، چون حقوق خیلی کم میدن ، افراد جوون و بی تجربه هم راحت به کار میگیرن
♥️الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...
حالا اگ درآمد چندانی داشته باشه چی باز بالاخره باید یه چیزی بهش بچسبونید نه این اصلا خوب نیست ک برای کمتر حرص خوردن همچین کاری کنه آدم خیلی چندش و سطح پایینه
عزیزم حق با شماست. خواهر خودم 25 سالگی با ارشد استاد شد چون دانشگاه خیلی خوبی درس خوند و 21 لیسانس ...
من 16 سالگی خودم. مدرسم تموم شد این کار بر مشخصه خودش سواد نداره و به قولی کند ذهن ک اینقدر این جیزا براش عجیب میاد البته به من گفت خواستم پوز بدم احتنالا به شما هم بگه عقده داشتید پوز خواهرتو بدی😂😂😂من ظهر خیلی خندیدم از حرفاش
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
حتما آقاهه بالای بالای ۳۵ ساله چون من استاد زیر ۳۵ ندیدم هنوزم اعتقاد دارم این خانم یا رمان زیاد میخ ...
چی میگی من همسرم استاد دانشگاهه وقتی 25سالش بود تازه استخدام شده بود اومد خواستگاریم الان 40ساله هست. اونموقع دانشجوی دکترا بود دانشگاه نیرو میخواست گرفتنش و عضو هیات علمی شد. البته که پولی در این شغل نیست مخصوصا تو این زمان گرونی.