یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
استغفر الله چی چی میگوی آجی مگه میشه من دروغ بگم😂😂😂😂
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
عزیزم الان همچی بر محور مقاله و سطح علمی هستش مخصوصا مرتبه استادی . حالا مثلا نهایت طرف با سهمیه جذب هم بشه میشه استاد یار . مگه میتونه مقاله های q1 بده که بتونه تو مجله های رنکینگ بالا چاپ کنه که بره دانش یار بشه استاد تمام که دیگه پیشکش . نهایت چند تا مقاله داغون بده تو مجله های علمی پژوهشی که اونام حساب نیس حالا هی تو همون مرتبه استادیاری درجا میزنه سنش میره بالا . الان استاد تمام زیر ۴۰ کم نداریم مخصوصا تو رشته های مهندسی
در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
من ابتدایی بودم توروستا بودیم دختر پسر تو یه کلاس بودیم یه پسره بود خیلی باهوش بود الان استاد دانشگا شده متولد ۶۲هس هنو مجرده متاسفانه اعتیادم داره یاد اون افتادم