اخه چه دکتری و چه مریضی و چه موقعیتی ...این یکی بنظرم اگر نرمال باشه شرایط اکی هست.... روانشناس و مر ...
بیشتر دکترای زیبایی و دندانپزشکارو دیدم با مریض شون ازدواج کردن روانپزشک روانشناسم خیلیا هستن
معروف ترین شون شیلا خداداد و شوهرش😅
ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام بچه ها... اگر دنبال لباس راحتی نخ و پنبه با کیفیت بسیار عالی و قیمت مناسب هستید حتما بهمون سر بزنید برای دیدن نمونه های بیشتر فقط کافیه کلمه سنجاق 🧷 رو در گوگل سرچ کنید و بیایید تو سایتمون و به راحتی سفارشتونو ثبت کنید🌸🌿