2777
2789
عنوان

پسری که عزیزتره زنش هم عزیزتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 89 پست
منم همینم .فقط جاریم کافیه بگه الان شبه ، اونا هم مثل نوکر حلقه به گوش حرفاشو تایید میکنن، حتی کاراش ...

خواهرشوهرای من نه تنها کارای جاریم رو انجام میدن که حتی کار به جایی رسیده که جاریم گفت پاهام زیاد تو کفش بوده خسته است خواهر شوهرم نشست پاهاش رو ماساژ داد! قشنگ رفتاراشون در مقابل جاریم عین کلفت هاست.

بعد در مقابل جاریم حتی یه لبخند به اینا نمیزنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این و قبول دارم چون خودم دارم تجربه میکنمش ولی خب منم نسبت ب جاریم محبت و لطف بیشتری دارم ب خانواده همسرم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

نه ایطور نیست من میدونم مامانم داداش بزرگم رو بیشتر دوست داره ولی زن داداش کوچیکم رو بیشتر دوست داره

یا پدر شوهرم از ده فرسنگی معلومه همسرم رو بیشتر از بقیه پسراش دوست داره ولی جاری دومیم رو بیشتر دوست داره

ما وتا جاریم تا حالا  رو به دوسال هست عقد عروسی کردم یه بار جشن عروسیم دیدمش یه بار خونه مادر شوهرم دوبار دیدمش تو این دوسال دیگه  من که نمیبینمش وارتبلطی نداریم دیگه مهم نیست کی عزیزتره برام حتی اون هزیز ترم باشه بازم مهم نیست حوصله دارین مهم این پیش همسرت عزیز باشی 

منم مطمئنم این داستان واسه بچه ام هم تکرار میشه. از الان تصمیم دارم فاصله اش رو با خانواده شوهرم حفظ ...

من که امادگیشو دار میدم به خودم یواش یواش به پسرم .چون میدونم قراره چیزایی ببینیم که شاخ درمیاریم. با ابنکه نوه اول بود یه مهمونی ندادن برا نوه شون. چون شغل شوهرم یکی بود با باباش ...... بماند درهر حال همونیه که شما گفتی ادم وقتی پسرشو دوست داره احترام زنشم داره.