2777
2789

من خرداد ماه پدرم فوت کرده

مامان و بابامم اونقدر عاشق هم بودن که تو کل فامیل عشقشونو میگفتنش

منم یه داداش بزرگتر دارم فقط

صبحی یکی زنگ زده واسه داداش ۶۰ سالش خواستگاری

مامانمم از همجا بی خبر گوشیو برداشته

بعدش اونقدر‌گریه کرد ک فشارش رفت بالا

اونقدر بهم ریختم زنگ زدم شوهرخالم برداشته منم هرچی از دهنم دراومد بارشون کردم

خداشاهده ادم نیستن حیوونن 

لایک نکن خواهر منننن  

متاسفم واسشون

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اونا خوبی کردن بهتون

بشکنه دست ک نمک نداره

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

خوب کاری کردی. آفرین. حالا به برادرت نگی ها.. غیرتی میشه یه موقع کار دست خودش میده.

داداشم فهمیده

این اینجوری نیست پاشه بره دم خونش در زمان و موقعیت مناسب از سرتاپاشو ....

لایک نکن خواهر منننن  

خاله ت برای داداشش خاستگاری کرده !!!!

اونکه داداش مامانت هم هست !!!

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

سلام.روح پدرتون در آرامش باشه.این مسئله مربوط به مادرتون بوده. خودشون باید حل کنند، نه شما.

مادر من زندگی منه

میدونم چه مسئله ای ناداحتش میکنم

لایک نکن خواهر منننن  
خب اونا خوبی کردن بهتونبشکنه دست ک نمک نداره

به هر چیزی نمیگن خوبی!!!

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨