2777
2789
عنوان

پسری که عزیزتره زنش هم عزیزتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 89 پست
با احترام به شدت رد میکنم. نتیجه احترام از خود گذشتگی ۱۲ سالم رو دیدم.

بله نظر شما هم محترم 

من که دارم با رفتارم نتیجشو میبینم و با قدرت ادامه میدم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

منم باهات موافقم ، به احترام گذاشتن و کمک کردن و این چیزا نیست

به خدا که نیست . عین مادر و پدر هرکاری که از دستم بر اومد کردم . ولی اون کسی که نگم چطوریه فقط ... عزیزتره و احترامشواجب.  دیگه بریدم . به زور میرم خونشون. خیلی سخته ببینی فرقی نداشته اون همه احترام و محبت . با این جور ادما. اخرش زنگ زدم به خودش گفتم چرا . فق به من بگید چرا این بلا ها رو سرم اوردید. فقط گریه کرد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا که نیست . عین مادر و پدر هرکاری که از دستم بر اومد کردم . ولی اون کسی که نگم چطوریه فقط ... ع ...

دو سه تا تاپیک قبلم گفتم که جاریم توی سرمای زمستون در رو به روی دختر خواهرشوهرم باز نکرد! فکر کن توی شب زمستون یه دختر توی شهر غریب پشت در موند و خانم و شوهرش در رو براش باز نکردن. ولی همون جاریم خیلی عزیزتره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی عزیز داریم تا عزیز رسما اون خانوم خونه است و خواهرشوهرام هم کلفت مطبخی!

دو سه تا تاپیک قبلم گفتم که جاریم توی سرمای زمستون در رو به روی دختر خواهرشوهرم باز نکرد! فکر کن توی ...

منم همینم .فقط جاریم کافیه بگه الان شبه ، اونا هم مثل نوکر حلقه به گوش حرفاشو تایید میکنن، حتی کاراشو هم انجام میدن .از دلت خبر دارم ، منم شرایطم مثل خودته😒

نه، اگه پسرش براش خیلی عزیز باشه به زنش به چشم هوو نگاه میکنه. دیدم که میگم. هر کاری هم برای جداییشون میکنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

هزار درصد موافقم چون برادرشوهرم خیلی عزیزه زنش نور چشمی همه ، شوهر من رو بچشم حمال خونه میدیدن ، منم بچشم حمال و نوکر میبینند

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
ااان که یه وقتی تنها میشن چون پسر خوبش خیلی سفر و عشق و حاله هی زنگ میزنه ما بریم منم میگم شرمنده کا ...

دقیقا مثل مادر شوهر من همه نور چشمی هاش رو مهمون میکنه ما رو نمیگه بعد وقتی تنهاس میگه بیاید اینجا زنت یه چیز بپزه خونه منم تمیز کنه ، منم تو ۱۰ بار یه بار میرم اونم میگم گناه داره

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
هزار درصد موافقم چون برادرشوهرم خیلی عزیزه زنش نور چشمی همه ، شوهر من رو بچشم حمال خونه میدیدن ، منم ...

منم مطمئنم این داستان واسه بچه ام هم تکرار میشه. از الان تصمیم دارم فاصله اش رو با خانواده شوهرم حفظ کنم. چون بچه اگه با کسی پیوند عاطفی داشته باشه از سمت اون آدم خیلی آسیب پذیر میشه. اگه دورش کنی کمتر می تونن بهش آسیب بزنن. یعنی دورش میکنی دیگه محبتی نیست بچه هم تو ذهنش انتظاری ازشون نداره.

ولی من اگه مادر بودم جای اون پدرو مادر بودم میدیم یه عروس دارم که با پسر بی عرضه عصبی و معتاد داره م ...

همینه میگم ربطی نداره دیگه. عروس حتی اگه فرشته هم باشه وقتی شوهرش عزیز نباشه خودشم راحت نادیده می گیرن.