2777
2789
عنوان

پسری که عزیزتره زنش هم عزیزتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 89 پست
منظورم مقایسه بین دو جاری بود. وگرنه اگه تک باشی که مقایسه ای در کار نیست اگه خوب باشن که باهات خوبن ...

آخ که حرف دلمو زدی

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول ندارم شاید دوران عقد اینجوری باشه ولی بعدش اصلا چون هرکسی با رفتار خودش سنجیده میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عروسی عزیزتره که خانواده خودش اونو رو سرشون میزارن همچین دختری خانواده شوهر و خود شوهرش جرات نمیکنن نازکتر از گل بهش بگن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اون بچه ی مامانیه لوسه عزیزکرده ک واسش میمیرن هنوز مجرده و قسم میخورم  هیچ زنی نمیتونه دوروز بیشتر باهاش زندگی کنه به سبب وابستگی زیادی ک ب مادر داده خاله زنک لوس ننور بی عار پرو پرخاشگر وعصبی و پرتوقع و طمعکاره همشم درحال دروغ گویی های شاخدار و غیبته 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

والا شوهر من تک‌پسره و عزیزه ولی مامان و آبجیاش خون به دل من میکنن

چون شوهرت باهات نیست.

برادر من ب حرف زنشه

کسی جرعت نداره از گل نازک تر ب عروس بگه. چ برسه ناراحتش کنه.

هر تصمیمی بگیرع برادرم پشتشه و حمایتش میکنه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
قبول ندارم شاید دوران عقد اینجوری باشه ولی بعدش اصلا چون هرکسی با رفتار خودش سنجیده میشه

کاش اینجوری بود که شما میگی 

عزیزم من همیشه احترام گذاشتم و نذاشتم حرمت ها از بین بره ولی کارهایی که جاریم با خانواده همسرم کرده در حدیه که میشه ازش یه مثنوی هفتاد من ساخت! الان کی عزیزتره؟ صد در صد جاریم! هر کی حتی یک ساعت با خانواده شوهرم مراوده کنه اینو می فهمه.

بله .حرفتو قبول دارم .....چند شب پیش خونه مادر شوهرم دعوت بودیم ....ما دیرتر رسیدیم .داریم زودترمادر ...

خیلی زشته! شاید به نظر بقیه مهم نباشه ولی من خیلی وقت ها بخاطر همین جزئیات دلم شکسته!

خوش به حال جاریت شده پس!

ن متوجه منظورم نشدی

من و بیشتر دوست دارن چون هم باهاشون مهربونم و محبت دارم بهشون هم اینکه بیشتر کمک حال و احوالشونم ادما ب محبت جذب میشن اون ولی سال تا سال ی زنگ نمیزنه با اینکه ی جا میشینیم همگی 

اینم هست که پسرشون ک شوهر من باشه چون هم بچه اخره هم اگر کسی ناراحتش کنه کلا قطع رابطه میکنه بیشتر هوای من و دارن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

مسئله اینه خواهرای گلم .. تو جمع پشت سرم همش تعریف منو میکنه وای فلانی اینجور اون جور دختر خوبیه فلانه کمک حاله. اما وقتی برا عزیزدردونش زن گرفت دیدم اااا چقد پولدارن زمین فروختن خونه خریدن جهاز کامل برا دختره اینا دادن  یهو شب یلدایی شب عیدی همه چیییییی.  دوست دارن بلههه منم دوست دارن شایدم بیشتر اما در عمل ... چیزی ندیدم .  چقد نداری کشیدم  . نمیبخشمشون .چی میشد دوتاشونو دوست داشتن. راضی به بدبختی ما نبودن. 

عروسی عزیزتره که خانواده خودش اونو رو سرشون میزارن همچین دختری خانواده شوهر و خود شوهرش جرات نمیکنن ...

علی القاعده اینم باید تاثیرگذار باشه ولی مثلا در مورد جاریم صدق نمی کنه. اصلا خانواده درست و حسابی نداره در حدی که حتی جهیزه بهش ندادن، توی هیچ کدوم از مراسماش نبودن، حتی الان برادرش هنوز بچه اش رو ندیده ولی بخاطر رفتار تند و تیز خودش و محبتی که به شوهرش دارن روی سرشون میذارنش