2777
2789
عنوان

پسری که عزیزتره زنش هم عزیزتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 89 پست
ن متوجه منظورم نشدیمن و بیشتر دوست دارن چون هم باهاشون مهربونم و محبت دارم بهشون هم اینکه بیشتر کمک ...

همون جمله اخرت که قطع رابطه میکنه ..مادرشوهرم حاضره جونشو بده اینجوری نشه.... اما ما نیاییم خوشحالم میشه 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن متوجه منظورم نشدیمن و بیشتر دوست دارن چون هم باهاشون مهربونم و محبت دارم بهشون هم اینکه بیشتر کمک ...

آها من از خوندن متنت اینطور برداشت کردم که اونا به جاریت محبت میکنن تو هم به جاریت!

همون جمله اخرت که قطع رابطه میکنه ..مادرشوهرم حاضره جونشو بده اینجوری نشه.... اما ما نیاییم خوشحالم ...

😅همسرم تو دوران عقد بهشون نشون داد

ی بار بهم گفتن بالا چشمت ابروست تا ی ماه با پدر مادرش صحبت نمیکرد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
آها من از خوندن متنت اینطور برداشت کردم که اونا به جاریت محبت میکنن تو هم به جاریت!

من ب همشون محبت میکنم و خب از خیلی نظرات سرتر هستم از جاریم اینم هست

از تحصیلات و فرهنگ خانواده بگیر تا چیزای دیگه 

😅همسرم تو دوران عقد بهشون نشون دادی بار بهم گفتن بالا چشمت ابروست تا ی ماه با پدر مادرش صحبت نمیکرد

خب دیگه . همین . ما فحشمونم دادن تهمتم زد همه کاری کردن تو شراکت پولومنو خوردن م هنوز گفتیم جفتی یعنی .ایناپدر و مادرن  اما جوری زمین خوردیم که پا نمیشیم تو این دور زمونه . کاش برمیگشتم عقب . میزدم تو دهنشون. و طلاق.  اسم هرکی پدر و مادر نمیشه گذاشت. 

من ب همشون محبت میکنم و خب از خیلی نظرات سرتر هستم از جاریم اینم هستاز تحصیلات و فرهنگ خانواده بگیر ...

عزیزم ما برعکس شما هستیم   من از هر نظر به جاریم سرم. از شغل و تحصیلات و ظاهر و خانواده و حتی رفتار و اخلاق خودم که خیلی سعی میکنم توی خانواده همسرم محترمانه و مبادی آداب رفتار کنم. ولی جاریم چون رفتارش خیلی تنده و زبون تلخی داره و قبلا هم حسابی به خانواده شوهر گوشمالی داده یعنی زده تو صورت خواهرشوهرم اینا ازش خیلی حساب می برن. از طرفی خب همسرش هم خیلی واسشون عزیزه. همه اینا باعث شده وقتی اون هست جلوی اون حتی می ترسن یه سلام احوالپرسی معمولی با من بکنن. خیلی سرد رفتار میکنن.

خب دیگه . همین . ما فحشمونم دادن تهمتم زد همه کاری کردن تو شراکت پولومنو خوردن م هنوز گفتیم جفتی یعن ...

ب خاطر این مسائل ک نباید طلاق بگیری اگر همسرت خوبه 

زندگی مشترک یعنی تو نداری و سختی و خوشحالی شریک باشید

انشالله دوباره دستاتون و میزارید رو زانوهاتون بلند میشید♥️

متاسفانه با پدر من این کار و کردن هرچی بابای من دراورده بود دادن ب عموم چون اون زبون داشت و بلد بود چطور مار و از لونه بیرون بکشه

عزیزم ما برعکس شما هستیم من از هر نظر به جاریم سرم. از شغل و تحصیلات و ظاهر و خانواده و حتی رفتار ...

عاو این بده 

سعی کن ب این مسائل بی اهمیت باشی

انشالله همیشه با همسرت خوش و خرم باشید

خونه مادرشوهر ک فقط ی مهمونی چندساعته است ب همسرت بگو احترامت و تو اون جمع نگه داره خودتم یکم سرسنگین باش حساب کار دستشون بیاد

عاو این بده سعی کن ب این مسائل بی اهمیت باشیانشالله همیشه با همسرت خوش و خرم باشیدخونه مادرشوهر ک فق ...

اونا شهرستانن عزیزم. من تصمیم گرفتم یه مدت اصلا نرم. به نظرت تصمیمم درسته؟