هر وقت رفتیم گفته درس دارم امتحان دارم کوفت دارم خیلی وقته از خونه بیرون نرفتیم هوا هم خیلی سرده پارک و اینا هم نمیتونیم بریم الان به مامانم پیام دادم از فلانی بپرس ببین کی درس و مشق نداره بیایم یه دو روزی بمونیم پوسیدیم تو خونه خواهرم برداشته برام یه ویس ۴۰ ثانیه ای فرستاده که پس فردا امتحانی چیزی ندارم فردا بیاین بمونین نگفته که هر وقت خواستین شما بیاین همش گفته پس فردا فقط نوشتنی دارم خوندنی ندارم حقیقتا این کارش بهم برخورد کاش اصلا نمیپرسیدم کی بیایم خودم پا میشدم میرفتم. برم یا بمونه خونه یا بمونم روز دیگه ای برم که بفهمه حق نداره برام تعیین تکلیف کنه خونه پدرمه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شما اشتباه میکنی شما الان مستقل شدی و بااااید خواهرتون هم بعنوان عصپضو اون خونهدپ شرایطش مهیا باشه که بری کاش وقتی متاهل میشیم اینو درک کنیم
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...