2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین مسئله این است🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترگل ورگل برو بیمارستان یه برش کوچیک رو شکمت میدن بجای اینکه واژنتو پاره کنن، بعدش بچه رو میذارن تو ...

اخه میگن تو بیمارستانای دولتی اگه شرایط طبیعی رو نداشته باشی سزارین میکنن 

یعنی حق انتخاب نداری 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اخه میگن تو بیمارستانای دولتی اگه شرایط طبیعی رو نداشته باشی سزارین میکنن یعنی حق انتخاب نداری

بله اگه سز اختیاری بخای باید بری خصوصی

من نظرم اینه اگه توان پرداخت سزارین بیمارستان خصوصیو نداری اصن نباید بچه بیاری 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
گوسفند ک زایمان میکنه دیگه ب حالت قبل بر نمیگرده اونجاش وای به حال ادماخه کی میاد بگه اره من گشادمول ...

اصلا مثالتون قشنگ نبود این چه طرز حرف زدنه درسته زایمان طبیعی واقعا سخته مرگ رو جلو چشمات میبینی ولی دیگه اینطور هم که شما میگی نیست که گشاد بشه 

مامان من سزارین هست ۴تا شکم سزارین کرده میگه سزارین خوبه..خاله بزرگم طبیعی بوده اونم میگه خوبه ولی اگر حساسی به شکم ممکنه سزارین کنی و شکمت‌ شل بشه و جا بخیه بمونه اگرم طبیعی بچه دار بشی موضوع همینه باز کلا آدم شکمش شل میشه مث ژله میفته من دوران عقدم همش فکرم درگیر این موضوعاست

مامان من سزارین هست ۴تا شکم سزارین کرده میگه سزارین خوبه..خاله بزرگم طبیعی بوده اونم میگه خوبه ولی ا ...

وقتی بچه دار شو که کاملا آمادگیشو داشته باشی و ترسی راجع به این مسائل نداشته باشی، اونجوری همه چی برات شیرین میشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
چرت میگه من طبیعی بودم اگه بخوام دومی رو بیارم سزارین میشم چون واقعا سخت بود برام خیلی درد کشیدم ولی ...

واقعا؟

ببخشید میپرسم 

واژنتون به حالت اولش برگشت؟

بعد بیمارستان دولتی رفتین یا خصوصی؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤