2777
2789
عنوان

غذای مورد علاقتون چیه شکمو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 72 پست

همه چی دوست دارم 

البته شکمو نیستم

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به به گشنم شدشامی رودباری چیه؟خوشمزست؟

فوق العاده هست 

یه شامی هست سمت رودبار گیلان که یه سبزی خاص داره با روغن زیتون اصل باید درستش کنی

وای فوق العاده هست 

با زیتون پرورده انقد ترکیبش خفنه

اخ گشنممممم شد  

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
ماشالله بزنم به تختهقربونت منم شکمو هستملیست غذاییت رو دیدم واقعا گشنم شدمخصوصا بخش اول لیست

اره واقعا 😂😂 

یه بار رفتم مصاحبه یه ارگانی بود دولتی بعد قسمت مصاحبه روانشناسی نوشته بود خیلی میخورم علامت زدم روانشناسه می‌گفت اینو دروغ نوشتی چون لاغری 🤣🤣🤣 گفتم بابا کرم اون دارم حتما خب چ ربطی داره 😂🥀 

یه بارم اوایل دانشگاه دوستم گفت بچه ها بریم این فست فودی کنا دانشگاه یه چیزی بخوریم گفتم نه این خوب نیست بریم فلان جا فلان کوچه 🤣😂 دوستم می‌گفت لامصب دوروزه اومدی دانشگاه، راه دانشگاهو بدون مپ بلد نیستی کی وقت کردی بری اینا رو امتحان کنی 😂😂🥀

خلاصه اره اکسپلورم پر غذا، سرآشپز پاپیون هم دارم، خودمم عاشق آشپزی ام 🤤🤤

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

کباب و جوجه و پیتزا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..