2777
2789

یک ماهه وزنم استپ شده رفتم دکتر تغذیه گفت باید صبور باشی و زیاد رو ترازو نرو فلان 

من ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم به نظرتون با این اوضاع تا عید میشه ۱۰ کیلو کم کرد؟ 

خیلی عصبیم تو رو خدا یه چیز بگین اروم بشم 

حالا چرا تا عید؟

گفتم تا عید تمومش میکنم میره که نشد 

یه دوستم هست همش مسخرم میکنه که نتونستی وزنتو بیاری پایین در حالیکه من کلی مشکلات داشتم و تا الان ۱۸ تاشو به بدبختی اوردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تا عید مونده.منم تو رژیمم.فستینگ بگیر میگن خیلی خوبه منم همراه فست کالری شماری هم میکنم ۷کیلو کم کردم ولی دیگه نمیتونمممممم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
گفتم تا عید تمومش میکنم میره که نشد یه دوستم هست همش مسخرم میکنه که نتونستی وزنتو بیاری پایین در حال ...

مسخره نداره بش بگو پایین آوردن وزن کمی سخته اما بخوای موفق میشی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ولی آفرین بهت ۱۸کیلو کم کردی من همش دوکیلو باید کم کنم ولی نمیشهههه😭

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
چند کیلویی؟ خب منم ۳۳ تا داشتم به بدبختی ۱۸ تا اوردم مونده این ۱۵ تا

هفتاد‌و‌هشت کیلو هستم ،نمی خوام لاغر شم ،همه‌بهم میگن خیلی لاغری ،قدم هم یک و شصت .ولی کلا لاغرم 🤔نمی دونم اون اضافه وزن کجاست که معلوم نیست .با دو سه ترازو هم وزن کردم

هفتاد‌و‌هشت کیلو هستم ،نمی خوام لاغر شم ،همه‌بهم میگن خیلی لاغری ،قدم هم یک و شصت .ولی کلا لاغرم 🤔ن ...

چه جالب خوش به حالت 

ولی همه چی ظاهر نیست شاید از دورن خدایی نکرده مثلا چربی خون داشته باشی 

لاغر کن