2777
2789

حس میکنم تو انتخاب لباس افتضاحم...

همیشه لباس ساده میپوشم...

اصلا پیرو مد نیستم....

هرجه یمرم دخترای همسن و سال من یه تیپا خفنی میزنن من حس میکنم اون وسط انگار پیرزنم😒😒

البته زشت نیستن ولی خب خیلی خوب و شیک هم نیستن لباسایی که میپوشم..😑😑😑

قد ۱۵۴ سن۲۲.... وزن ۵۰

اونایی که خوش سلیقه هستن بیان راهنمایی کنن از این به بعد چه جور لباسی بپوشم که همش یک باش هم به سنم بخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ وقت طبق مد پیش نرفتم

مثل هم سن و سالام لباس نمیپوشم

ولی تیپمو خییییلی دوست دارم کلا عاشق استایل ساده و شیک خودمم

اعتماد به نفسمم زیادی بالاست😇😂

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

من چی ؟ 

هر روز یک عبا یشمی یک روسری سرخابی میپوشم میرم بیرون 

هر روززززز

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من اصلا با مد پیش نمیرم چون واقعیت انقد وسع مالی ندارم که اگر از مد افتاد یکی دیگه بخرم ... همیشه دنبال لباس‌های ساده و تک رنگ و شیک هستم و جنسش طوری باشه که پرز نده ...یه کم شاید گرون باشه برام ولی تا هرچند مدت بپوشم ظاهرشو از دست نمیده 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من برای زمستون هیچ چیزو اندازه بارونی و ترنج کت نمیپسندم 

واقعا اینا شیکه

بنظرم مانتوی بلند نه مدل زنونه ، مدلای شیک واقعا باکلاسن 

پس لباسای بلندو دوست دارم ولی گاهی اوقات کوتاهم میپوشم با شلوار گشاد

با احترام اصلا کاپشن های بادیو دوست ندارم زود خز میشن و شدن حتی 

درکل سادگی بهترینه در درصورتیکه سنتو بالاتر نشون نده 

یعنی ساده دخترونه نه زنونه دخترونه 

من بیشتر استایلمو از پستایی که اینستا میبینم الهام میگیرم 

اونایی که واقعا شیکن

حالا یا آنلاین شاپ یا بلاگر و آدمایی که میپسندمشون

میدونم ولی میخوام یکم تنوع بدم

مشکل من اینه که هر جور لباسی یه نوع دارم.مثلا شلوار یکی اسکینی دارم یکی لش پاره یکی لش پاره زاپ دار.ولی نمیتونم لباسی بپوشم که به شلوارم بیاد😭کلی هم سرش مسخره شدم

منم ساده پوشم 

از مد متنفرم 

انگار که خودمون سلیقه نداریم بعد یکی بیاد بگه ما چی بپوشیم 

پوشش باید به ظاهر  سن و رنگ چهره طرف بیاد نه اینکه تا یه چیزی مد میشن همه میدون میپوشن 

انگار یکی کپی کرده ریخته تو شهر 

مخصوصا عید ها که یه رنگ ترند میشه و همه همون رنگ هستن 

واو قد و سن و وزنت چقد نزدیک ب منه😂

منم همینطورم سعی میکنم لباسام شیک وساده و ست باشه ولی چادر میپوشم میرم تو خیابون ازبس خوشتیپ و دروداف میبینم خجالت میکشم😂