2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین مسئله این است🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هیچی که طبیعی نیست اما متاسفانه اکثر جاها حتی مقدمات یه زایمان طبیعی رو هم رعایت نمیکنن  برای همین طرف خیلی جاها درد زیادی متحمل میشه متاسفانه اگر طبیعی بد بود چرا پس مادربزرگامون حتی مادرانمون تازه با اون تعداد زایمان بدن خیلی خوبی دارن

در جامعه ای که همه هم و غم یه عده شده حجاب و اینترنت معلومه یه قضیه به اسم زایمان و بچه اصلا اصلا نمیان در موردش یه آموزش اصولی بدن به کادر درمان مربوطه 

اونوقت میگن چرا طرف راضی به یه بچه میشه 

در جامعه ای که همه هم و غم یه عده شده حجاب و اینترنت معلومه یه قضیه به اسم زایمان و بچه اصلا اصلا نم ...

قبلا ده تا ده تا می آوردند با ی قابله تو‌خونه

زنای امروز نازک نارنجی اند الکی ننداریم گردن دولت و اینترنت و حجاب

من خودم طبیعی زایمان کردم 19 سالم بود و انقد لاغر و ضعیف بودم ک ی جا دکترا بهم گفتن ن تو با این جثه نمیتونی طبیعی زایمان کنی کلی بهم استرس دادن دکتر دیگه رفتم گفتن ن میتونی هیچ مشکلی نداری دیگه طبیعی زایمان کردم با اینکه درد خیلی زیادی داشت اما بخوام دوباره بچه بیارم بازم انتخابم طبیعیه چون سز عوارض بعدش زیاد وقتی کلاسا امادگی زایمان بری و ی سری ورزشا و چیزا رو بدونی طبیعی اسون تر میشه برات