2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 167 پست
نه گلم به خانواده ربطی نداره؛دختر وقتی عاشق بشه کور و کر میشه و دیگه خانواده نمیتونن کاری کنن.من تو ...

منظورم اینه که اگه دختر از محبت و درایت خونواده در طول زندگی سیراب شده باشه چشم و گوشش انقدر کر و کور نمیشه. اینکه آخرش خانواده بیان نصیحت کنن فایده نداره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد منم همین سن دارا و پختس این نشون میده خانوادشون خوب بوده

اره از بچگی کار کرده رو پای خودش وایساده مادرش خیلی پخته بارش اورده....حالا دیدم مرد ۴۰ ساله شوهر دوستم بی مسولیت و تنبل بی خیال

قبلا یعنی ماه قبل به زور و ناراضی میمود پیشم که اونم الان نمیذارم بیاد پیشم

من میگم طلا تو دادی کلی بخاطرش جنگیدی 

بجز طلاق راهی ب ذهنت نمیرسه این زندگی سرپاشه 

خودتو بزن ب مریضی زنگ بزن بیاد ناز کن براش 

نه گلم به خانواده ربطی نداره؛دختر وقتی عاشق بشه کور و کر میشه و دیگه خانواده نمیتونن کاری کنن.من تو ...

نه اینجوری نیست من اگه مادرم انقد شیرم نمیکرد 

به مادرم گفتم مامان مهربه زیاد کن میگفت نه نه اخه بهم میخوره 

بخدا دیدم زن ده سال بزرگتر از شوهرش بوده اینقد احترام همو نگه میداشتن دوتام بچه دوقلو دارن ۱۵ ساله ز ...

بخدا همین حرفارو اینقدر میگن ملکه ذهن پسرا شده هار میشن

اینکه زن باید کوچیکتر باشه خوشگل تر باشه جهیزیه ش فلان باشه سیسمونی عالی بهش بدن ناز کنه قری خانم باشه تو سری خور باشه(اسمشم میزارن سیاست زنانه) کمک خرج خونه باشه و....

من میگم طلا تو دادی کلی بخاطرش جنگیدی بجز طلاق راهی ب ذهنت نمیرسه این زندگی سرپاشه خودتو بزن ب مریضی ...

من همهههه کار کردم همه کار ابن مرد منو نمیخاد منم اونو نمبخام 

اره عزبزم سن فقط مشکل ما نیست ببخشید بد متوجه شدم

خواهش میکنم عزیزم

دوست منم مشابه شما بود ازدواجش دیدم چه زجری کشید تا جدا شد درکت میکنم

شما لقمه گنده تر از دهن بودی براش 

بخدا همین حرفارو اینقدر میگن ملکه ذهن پسرا شده هار میشناینکه زن باید کوچیکتر باشه خوشگل تر باشه جهیز ...

آره واقعا درسته اما یکی هست تا ۵۰ سالگی هنوز عقلش کار نمیکنع بلد نیست زندگی بکنه یکیم هست ۲۰ سالشه فکر خونه و زندگیه ...ادما با هم فرق دارن سن ملاک نیست

حتما حتما سکه باشهاینا اهل تسنن گفتن باید مهریه شرعی باشه 19نیم مثقال طلا من اصلا نمیدونم چقذه

شما رو گول زدن عزیزم منم سنی هستم اصلا مثقالی وجود نداره اگه بخان مهریه داشته باشن فقط سکه

❤Che khobe ke daramet

منم شنیدم که اگه مرد کوچکتر باشه از زن، جای تکیه گاه عوض میشه تو زندگی و مرد میخواد به زن تکیه کنه

حالا شاید بعضی دخترا دوست داشته باشند شوهرشون بهشون تکیه کنه ولی خیلی از دخترا مثل من میخوان شوهرشون از خودشون بالاتر باشه و شوهر تکیه گاه زندگی باشه و نمیتونیم مرد کوچکتر از خودمون رو بپذیریم

اختلافات فرهنگی هم تو ازدواج خیلی بده و اینه که میگن زن و شوهر باید همسان باشند 

عشق اوایل ازدواج شدیده و بعد چند سال اگه تفاهم نباشه عشق هم از بین میره اینه که میگن ازدواج عاقلانه باید کرد نه عاشقانه