2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 169 پست

عزیزم تاپیک های قبلیتو‌خوندم زیاد با مامان بابات میونه خوبی نداری فک‌کنم،نمیدونم دقیقا زندگیتون چجوریه،چه مشکلاتی داری و...

ولی با توجه به این که میونه خوبی با بابا‌مامانت نداری،سعی کن زندگیتو درست کنی،برا خودت کاری کن،منظورم حالا شغل نیست

تو خونه جلو چشم شوهرت مخصوصا به خودت برس،کتاب بخون،بع پوستت برس،لاک بزن ،برو باشگاه(اگه مشکل هزینه نداری)،اگه هم مشکل هزینه داری برو پیاده روی حتی شده ۲۰ دقیقه تا سر خیابون تون ولی بع شوهرت بگو که میرم پیاده روی ببینه که خودت برا خودت ارزش قائلی و برا خودت وقت میزاری

شماروی اعتمادبنفس وعزت نفس خودت کار کن یه جورای خیلی زیاد بخودتون وبرنامه هاتون برسین درظاهربه شوهرتون اهمیت ندید ولی در عین حال باهاش بد اخلاق نباش ولی جلوش انگاربرای خودتون برقصی  لاک بزنید  ارایش کنید کتاب بخونید فیلم ببینید کارهنری اگه بلدید وانجام بدید یاکلاس برید نسبت به شرایط خودتون 

کارهای خونه روبه بهترین شکل انجام بدید  غذا وزندگیتون به راه باشه ولی زیاد هم گیر نباش ر‌و شوهرت

درباره هرچیزی خیلی بحث نکن ساده بگذر بگو وقت ندارم  یاکاردارم  دراونصورت جذابتری براشون 

یادت باشه برای کارای خوبی که میکنه هندونه زیر بغلش بزاری

شادی  لبخند رقص وبخودت رسیدن  یادتون باشه

مثلا ساعتی که میدونی شوهرت میاد خونه آهنگ بزار صداشم کمی زیاد کن و با خودت مشغول باش آشپزی کن و...

در کل بی توجه باش در عین حال خنده رو و خوش اخلاق

به ظاهرت هم تو خونه حتما برس بچه هم نداری راحت تری،نه به خاطر شوهرت به خاطر خودت

بالاخره روزی همو د‌وست داشتید و عاشق هم بودین بس به هم نمیتونین بی حس باشین فقط کینه باعث شده که حس عشق رو دیگه حس نکنید

❤Che khobe ke daramet
عزیزم تاپیک های قبلیتو‌خوندم زیاد با مامان بابات میونه خوبی نداری فک‌کنم،نمیدونم دقیقا زندگیتون چجور ...

مبدونی چیه من دیگه حتی نمبخوام برای شوهرم یه لبخند بزنم من خیلب زندگی سختی داشتم با این وجود از 8 سالگی ورزس میکنم میرم سالن اموزش ارایشگاه شاگردی میکنم

اتفاقا خیلی کتاب مبخونم همیشه لاک میزنم

منظورم اینه اون دختربچه تو وجودم هنوز زندس

من همون دختری بودم که تمام تابوهارو شکست

من تو خانواده ایی بزرگ شدم اگه دختر بخنده بش میگن خراب 

ولی من بی هیچ ترسی قهقه میزدم

میرقصیدم خیلی تلاش کردن بالو پر منو بشکنن ولی من

اون دختری بودم که صدای رقصو آوازش میرسید به خونه 

همسایه ها سرمست شاد وای چ گستاخی دختر

خانواده بزرگ گوران کورد نوه ی علمدار سنجرخان میره

کلاس رقص؟؟؟ اره میره آواز میخونه میرقصه 

رژلب قرمز 💄 میزنه هربارم کتکم میخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبدونی چیه من دیگه حتی نمبخوام برای شوهرم یه لبخند بزنم من خیلب زندگی سختی داشتم با این وجود از 8 سا ...

اصلاا هیچ یک از اینارو برا شوهرت نکن عزیزم برا‌خودت بکن فقط جلو اون انجام بده

ولی ی واقعیتی هست که شما به گفته خودت مجبوری‌باهاش زندگی کنی حداقل تا چند سال آینده باهاشی حداقل تا حدی خوب‌زندگی‌کنید،این نفرت به شوهرت کم کم باعث میشه خودتو و زندگیتم دوست نداشته باشی

❤Che khobe ke daramet
اصلاا هیچ یک از اینارو برا شوهرت نکن عزیزم برا‌خودت بکن فقط جلو اون انجام بدهولی ی واقعیتی هست که شم ...

بخدا هربار که میخام باهاش خب باشم یه حرکتی میزنه...

بخدا هربار که میخام باهاش خب باشم یه حرکتی میزنه...

ببین باهاش خوب نباش،با خودت خوب باش،با خودت زندگی کن،اونم خواست باهات حرفی‌بزنه ،سوالی ازت پرسید یا ی چیزی تعریف کرد با آرامش و اخلاق خوب جواب بده تمام

تلاش نکن براش کاری کنی تا با خودت خوب باش اونوقت ازش انتظارت میاد پایین و اونم این کارا رو کنی اونم بهتر میشه باهات

بی خیال رفتار ها و حرکت های اون باش فقط به خاطر دلت خودت با خودت خوب باش و با آرامش باش

❤Che khobe ke daramet