2777
2789
عنوان

پدر شوهرم میخواد مجدد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 104 پست

وا چرا دایی تو میخواد اینکارو کنه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

به داییت زنگ بزن و بگو پاشو از گلیمش درازتر نکنه که بدجوری عواقبش زندگی شما رو میگیره به مادرتم زنگ بزن بگو جلوشو بگیره

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای داییت داره خیلی نامحسوس گند میزنه به زندگیت

مادرشوهرت چرا بی بخاره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
خب بیخود میکنه محل نمیده مگه شوهرش ادم نیست

زود قضاوت نکن شاید بزور ازدواج کردن و شوهرش از چشمش افتاده ،دیروز یه پست که داشتن دختره رو به زور عروس پسر عموش میکردن دیدم که تو یکی از کامنتا نوشته بود من هنوز بعد از ۳۵سال زندگی با شوهرم دلم باهاش نیست و ازش متنفرم 

نزار اسی فردا بچه‌هاش هم یاد میگیرن به گوشمادرشوهرت برسان

دقیقا

پدرشوهر دختر عموم دوتا زن داشت البته زن اول بیچاره مریض بود و زن دوم خیلی کمکش میکرد

الان بوش دراومده یکی از پسرا زن صیغه کرده

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

دم پیری و معرکه گیری 

بشین دیگ پیر مرد

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍