2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیانت کردم💔😭

173 بازدید | 14 پست

چندساله با یه نفرم خیلی خیلی خیلی میخوامش یه تار موشو با دنیا عوض نمیکنم قصدمونم جدیه  و کاملا ثابت کرده خودشو فقط منتظریم شرایط جور شه و کلا الان خودم دوست ندارم ازدواج کنیم دوست دارم شرایطمون جور شه بیشتر پیشرفت کنیم ...

داداش یکی از دوستام منو دیده بود البته دوستم ن همکلاسی قدیمی،اومد با من حرف زد ک داداشم تورو دیده و ازت خوشش اومده و اگ راضی ک بیایم خاستگاری و از این حرفا و کلا سیریش شد منم اون روز اصلا حال و حوصله نداشتم گفتم ب خانوادم میگم بهت خبر میدم بخدا یک درصدم قصدم این نبود ک بخوام راجبش فکر کنم نمیدونم چرا همون لحظه نگفتم نه انگار بعضی وقتا عقلمو از دست میدم احساس کردم جواب درست اینه😐فورانم واسه شخصی ک باهاشم جریانو تعریف کردم(میخوام بگم ک قصدم از اینکه گفتم ب خانوادم میگم بت خبر میدم اصلا این نبود ک بخوام راجبش فکر کنم) وقتیم پیام داد بهم گفتم عزیزم من الان قصد ازدواج ندارم خانوادمم مخالفن 

ولی میگم باید همون لحظههههه میگفتم نهههههه😭😭😭 همش خودمو میزارم جای اون میگم اگر طرف من یه دخترو بهش پیشنهاد میدادن میگف باید ب خانوادم بگم بعد خبر بدم چقدرررررر ناراحت میشدم و چ فکرایی میکردم

لعنت ب منننن توروخدا یچی بگین اروم شممم😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکوری هستی و توی این فکرایی؟

شما ک انقد کارگاه و پیگیر تشریف داری و فورا میری تاپیکارو چک میکنی یه نگاهم ب امضا کنی بد نیست

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
برا پسرا عذاب وجدان نگیراینا تا یه کیس بهتر ببینن خودشون پریدن

نه همشون اینطور نیستن

متاسفانه استثنا ندارن

بنظرتون کار من بد بود؟

بنظرتون کار من بد بود؟

نه خب اتفاقی نیوفتاده

دختر پله مردم رهگذر 

دور از ادب هم هست خواستگار آشنا رو خودت درجا جواب بدی

کاملا متشخصانه و به جا گفتی با خانوادم در میون میزارم 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
نه خب اتفاقی نیوفتادهدختر پله مردم رهگذر دور از ادب هم هست خواستگار آشنا رو خودت درجا جواب بدیکاملا ...

درسته🥲💕

آره طفلی 🤣

یعنی یبار نشده من یجا نظر بدم یا تاپیک بزنم این کنکورو نکوبن ت سر من اقا خب امضارو بخونید عصبی میشم😑😂😂