2777
2789
عنوان

تو شهر شمارو نمی دونم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 83 پست

کسی ک اینجا یه سوالی رو میپرسه احتمالا فوریه براش یا ترسیده از مشکلی ک براش پیش اومده، موقعیتشو نداره بره دکتر یا از نزدیکانش بپرسه

توی گوگل هیچی پیدا نکرده

و راهی بجز این نداره ک از تجربیات بقیه خانوم ها استفاده کنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
یه دختر خانم تاپیک زده بود فلان جای اندام خصوصیم فلان شده و کامل اسم آورده بود

بله موارد مشابه اشو منم زیاد دیدم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دختر خانم تاپیک زده بود فلان جای اندام خصوصیم فلان شده و کامل اسم آورده بود

یا خدااا اخه توسایتی یه عالمه مرد هول هستی همچین تاپیکی میزنه حتما خودش زن نماس

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اتفاقا من لباس زیر مردونه هم‌زیاد دیدم بفروشن!

عزیزم هرمحتوایی محدوده ی سنی داره

تو تمام دنیا هرفیلمی تولید میشه برای یه رنج سنی مشخصه وافرادی که خارج از اون رنج هستن نمیتونن وارد سینما بشن

یا برنامه هایی مثل اینستاگرام فقط برای بالای ۱۸ سال هاست

ولی اینجامتاسفانه این چیزا رعایت نمیشه به جاش میخواین صورت مسئله رو پاک کنید

به هرحال باید یه فضایی باشه ادما مسائلشونو مطرح کنن دیگه!

اون دسترسیه باید محدود بشه

اتفاقا من لباس زیر مردونه هم‌زیاد دیدم بفروشن!عزیزم هرمحتوایی محدوده ی سنی دارهتو تمام دنیا هرفیلمی ...

این سایت هیچ محدودیت جنسی و سنی نداره و جزء قوانین سایت هم هیچ محدودیتی نیست

به نظر شما ممکنه تو گوگل هیچی پیدا نکرد!

بله من یبار مشکلی داشتم ک اصلا نمیدونستم چیه ترسیده بودم و گوگل چیزای بی ربطی میاورد 

البته من تاپیک نزدم ولی خب یکی ممکنه بخواد اینکارو کنه چون راهی نداره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

منم ساکن تهرانم زیاد دیدم،ضمنا مشکل اینجا اینه که وقتی سایت مربوط به مادران و خانوم های متاهل هست باید یه کنترلی روز باشه که هر کی با هر سنی نیاد،این دلیل نمیشه کسی مشکلی داره مطرح نکنه، ضمنا اینجا خیلی کم پیش میاد کسی کسی رو بشناسه اینجا مشکل و مسئله مطرح نکنیم کجا مطرح کنیم همه جا همین مسئله هست

طرز فکرتون درست نیست من از قدیمیای این سایت هستم و این سایت طراحی شده برای زنان و مشکلاتو راه حل هاش ...

یعنی دختر خانمی که خیلی راحت از جزئیات اندام خصوصیش نوشته واقعا کارش درسته؟

این سایت برای ورود بهش سوال میپرسه خانم هستید یا آقا؟

زیر سن هستید یا به سن قانونی رسیدید؟

نه واقعا خانم بودقشنگ ریز به ریز توضیح داده بود

از یه خانم واقعا بعیده منم خودم یه عالمه مشکل داره ولی هیچوقت توجایی یه سری اقایون هول هستن سوالمو مطرح نمیکنم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بله من یبار مشکلی داشتم ک اصلا نمیدونستم چیه ترسیده بودم و گوگل چیزای بی ربطی میاورد البته من تاپیک ...

برای منی که ۱۰‌سال با سئو کار کردم تقریبا این حرف که تو گوگل پیدا نمیشه بی معنیه

این سایت هیچ محدودیت جنسی و سنی نداره و جزء قوانین سایت هم هیچ محدودیتی نیست

جز محدودیت های اخلاقی که هست؟

وقتی یه مادر به بچه ش اجازه میده به اینترنت دسترسی داشته باشه طبیعیه‌که هرمحتوایی ببینه!تازه اینجاکه خوبه بایه سرچ ساده هزااارررجور فیلم و عکس ومحتوای +۱۸ پیدا میشه

بخاطر این موضوع نمیشه حق داشتن یه فضا برای کمک گرفتن و همدلی کردن رو از خانم ها گرفت