2777
2789
عنوان

تو شهر شمارو نمی دونم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 83 پست
جز محدودیت های اخلاقی که هست؟وقتی یه مادر به بچه ش اجازه میده به اینترنت دسترسی داشته باشه طبیعیه‌که ...

یه مادر نمی تونه و نباید ریز به ریز بچشو کنکاش کنه اینو تمام مشاوره های کودک و نوجوان میگن 

بالاخره ما هم یه سری حد و مرز اخلاقی داریم 

چون این سایت برای خانم هاست که نباید مثل مطب دکتر زنان بشه

شما کدوم مطب زنانی رو دیدی یه که در حضور یه خانم یه خانم دیگه رو معاینه خیلی خصوصی کنن؟

یه مادر نمی تونه و نباید ریز به ریز بچشو کنکاش کنه اینو تمام مشاوره های کودک و نوجوان میگن بالاخره م ...

من نمیدونم منبع و مرجعتون کدوم مشاور کودک و نوجوانه!ولی منی که کارشناس روانشناسیم و اتفاقا حوزه ی تخصصیم هم کودک و نوجوانه میدونم‌دسترسی ازاد به اینترنت برای کودک ونوجوان مططططلقا ممنوع هست،بحث کنکاش هم نیست اصلا بحث ممنوعیته

بعدم این موضوع چه ربطی به دکتر زنان داره؟مثلا یه خانوم‌وقتی لکه بینی داره نمیره از مامان وخواهروخاله وعمه ش بپرسه؟جلوی چندنفر خانم مطرح کنه مشکلی داره؟! خب خیلیا این امکان رو ندارن که از مادروخواهرو...بپرسن میان اینجا ناشناس مطرح میکنن

حالااینکه چرا این موضوع شمارو اذییت کرده جای سوال داره!😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم منبع و مرجعتون کدوم مشاور کودک و نوجوانه!ولی منی که کارشناس روانشناسیم و اتفاقا حوزه ی تخ ...

هیچ روانشناسی با این طرز بیان صحبت نمیکنه خانم محترم

خیلی مطالب تایپ کردم براتون ولی پاک کردم چون به هیچ وجه وقت من و شما ارزش این رو نداره به پای اختلاف عقیدمون تلف بشه

موفق باشید

منم ساکن تهرانم زیاد دیدم،ضمنا مشکل اینجا اینه که وقتی سایت مربوط به مادران و خانوم های متاهل هست با ...

شما حاظری جایی که یه عالمه مرد سواستفاده گر سوالتو مطرح  کنی؟؟؟درضمن یه کسی به اسم مادر یا دکتر هست که میشه مشکلات خیلی خصوصی رو به اونا گفت

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من نمیدونم منبع و مرجعتون کدوم مشاور کودک و نوجوانه!ولی منی که کارشناس روانشناسیم و اتفاقا حوزه ی تخ ...

خانوم مشاور اینجا یه عالمه مردهول وسواستفاده گر هست شما دلت میخواد که سوال های خیلی خصوصیتو اینجا مطرح کنی؟؟

طرز فکرتون درست نیست من از قدیمیای این سایت هستم و این سایت طراحی شده برای زنان و مشکلاتو راه حل هاش ...

این سایت فقط واسه مشکلات بارداریه نه واسه سوالات خیلی خصوصی

خانوم مشاور اینجا یه عالمه مردهول وسواستفاده گر هست شما دلت میخواد که سوال های خیلی خصوصیتو اینجا مط ...

مرد هول و سواستفاده گر همه جا هست جانم

میدونستی تعداد قابل توجهی از اقایون تو کوچه و خیابون میشینن و فقط زل میزنن به پاهای خانوما؟میدونستی یه سری ازاقایون با دیدن خانم ها تو لباس و پوشش کارمندی تحریک میشن؟ پس به نظرتون باید لباس کارمندی نپوشیم وهیچوقت از درخونه بیرون نریم؟

اینکه یه ادم بالغ مسائل خصوصیش رو چطوری و کجا مطرح کنه چرا باید برای من مهم باشه و منو اذییت کنه؟

مرد هول و سواستفاده گر همه جا هست جانممیدونستی تعداد قابل توجهی از اقایون تو کوچه و خیابون میشینن و ...

نه عزیزم ماهیچی نمیدونیم فقط شما میدونی من خودم به خاطر وجود مردا هول اصلا بیرون نمیرم تمام کارمم توخونس مگه اینکه کار ضروری داشته باشم درسته همه مرد هول هست ولی یه خانم هیچوقت نباید مساعل خیلی خصوصیشو تو جایی که مردهم هست مطرح کنه

شما حاظری جایی که یه عالمه مرد سواستفاده گر سوالتو مطرح کنی؟؟؟درضمن یه کسی به اسم مادر یا دکتر هست ...

اول اینکه مردی اگه بخواد حرف بزنه میره تو پیام خصوصی اونجا هم خیلی راحت میشه رد کنی ،ضمنا گاهی لازم نیست برای بعضی مشکلات حتما بری دکتر بالاخره کسانی هستن که مشکل مشابه داشتن و با یه راه حل ساده تونستن حلش کنن

اول اینکه مردی اگه بخواد حرف بزنه میره تو پیام خصوصی اونجا هم خیلی راحت میشه رد کنی ،ضمنا گاهی لازم ...

عزیزم بعضیا زن نما هستن 

اول اینکه مردی اگه بخواد حرف بزنه میره تو پیام خصوصی اونجا هم خیلی راحت میشه رد کنی ،ضمنا گاهی لازم ...

شاید راه حلی که واسه اونا مناسب باشه واسه من نباشه وبدتر بشم 

عزیزم بعضیا زن نما هستن

دیگه اونی که تاپیک رو میذاره خودش باید حواسش باشه ک مشکلی پیش نیاد،شما نگران نباش اینجا تنها سایتی نیست که آقا حضور داره تو همون برنامه دیوار هزار تا داستان هست تو خیابون همچنین ضمنا مردا و زنا و بچه های ما انقدر چشم و گوش بسته نیستن که چیزی ندونن

یه سوال ازتون دارم به نظر شما همین که عکس شخص خودتون داخل پروفایلتون گذاشتین آقایون سایت نمیبینن که ...

تاحالا که کسی سواستفاده نکرده