2777
2789
عنوان

تو شهر شمارو نمی دونم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 83 پست

مشکل از مردم نیس از مسئولینه ک با این فقر و اوضاع اقتصادی ک درست کردن باعث شدن این حرمت ها شکسته بشه 

همون خانم یا اقای دستفروش اگر سرمایه داشت ی کار دیگه یا نهایت ی مغازه اجاره میکرد تا کنار خیابون بساط نکنه مردم هم دارن ازشون حمایت میکنن چ ایرادی داره حداقل خودمون ب خودمون رحم کنیم

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت نمیرم از بساطی لباس زیر نمیخرم و البته هیچوقتم ندیدم همچین چیزی و اینجا هم سعی میکنم در مورد مسائل خیلی خصوصی زندگی خودم چیزی نگم ولی واقعا برام مهم نیست بقیه چیکار میکنن. به نظرم به خودشون مربوطه. طرف حتما میدونه کارش خوبه یا بد و با علم به این موضوع کارشو انجام میده یا حرفشو میزنه

اینجا واسه همینه به نظرم چون افراد ناشناخته هستن راحت سوالاشون رو بپرسن

عزیزم اینجا فقط سوال های درباره بارداری رو باید بپرسن تاپیکایی درمورد زناشویی ممنوع

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مشکل از مردم نیس از مسئولینه ک با این فقر و اوضاع اقتصادی ک درست کردن باعث شدن این حرمت ها شکسته بشه ...

چرا هیچکس منظور منو نگرفت 🤦‍♀️

شما خودتون از کنار خیابون لباس زیر میخرید؟

نه بابا،من روم نمیشه جلو جمع سایز ش.ورت وسوتین رو بدنم امتحان کنم ،ولی خب خیلیا دیدم میگیرن ازشون

خوب منظور من همین بود

این سایت همون دستفروش کنار خیابونه که لباس زیر میفروشه

چرا هیچکس منظور منو نگرفت 🤦‍♀️شما خودتون از کنار خیابون لباس زیر میخرید؟

ن متوجه منظورتون شدم میگم اونی ک بساط میکنه چاره ای نداره نمیتونیم با فضای سمی این سایت مقایسه اش کنیم اصلاااا قابل قیاس نیس

ولی خودم موافقم داخل سایت گاهی تاپیک های زنندخ ای زده میشه اصلا نمیگم اینو ی شیرپاک نخورده ای میبینه همچی رو میگن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

چند جمله آخرت اصلا درست نیست اینجا واسه سوالای زنانست و کسایی که هیشکی رو ندارن تا ازش بپرسن .

خیلی سوال ها جاش تو مطب پزشک هست

خیلی از مسائل مطرح کردنش فقط باید بین پزشک و بیمار باشه 

مثلا کی حاضره بره جلوی چند نفر لیزر بیکنیی انجام بده

هیچکس 

چون خیلی خصوصیه

بعضی سوال ها هم همینه

ن متوجه منظورتون شدم میگم اونی ک بساط میکنه چاره ای نداره نمیتونیم با فضای سمی این سایت مقایسه اش کن ...

نشد ویرایش کنم ✓زننده

ن متوجه منظورتون شدم میگم اونی ک بساط میکنه چاره ای نداره نمیتونیم با فضای سمی این سایت مقایسه اش کن ...

یه دختر خانم تاپیک زده بود فلان جای اندام خصوصیم فلان شده و کامل اسم آورده بود