2777
2789
عنوان

تو شهر شمارو نمی دونم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 83 پست
بله تو فضایی مثل تل گرام،ایتا روبیکا بله و ... اونم چون قابل کنترله و میتونی فقط برای مخاطب های خود ...

تو اینیستاهم عکس خودشونه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضمنا یه خانوم 24 ساله اولین چیزی که باید یاد بگیره احترام بزرگتر بذاره نه این که به خاطر انتقاد ازش ...

شما چرا فکر میکنید ما داریم برای کسی تعیین تکلیف میکنیم دوست عزیز؟

مگه ما با هم پدر کشتگی داریم که دارید تمام توانتونو میزارید که بگید برداشت شما از این تاپیک و نظر و عقیده تون درسته

رد بشید عزیزم قرار نیست سر هر مسئله ای و با هر برداشتی که دیگران مثل شما میکنن با هم تا سر حد مرگ بجنگیم تا بخوایم به هم ثابت کنیم شما اشتباه میکنی و من درست میگم

زندگی رو انقدر سخت نگیرید

یک جمله : با عرض احترام کاملا با نظر شما مخالفم بهتر از هزار آسمون ریسمون بافتن و گیر دادن به عکس پروفایله تا به دوستمون که نظرش با نظر شما متفاوته ثابت کنید که نه شما در گمراهی و اشتباه محض به سر میبرید و حرف من درسته

بسه دیگه یکم پذیرش اینکه قرار نیست همه مثل ما فکر کنن و به مسائل نگاه کنن رو داشته باشید

من تو تاپیکم با هیچ کس نجنگیدم و فقط نظر شخصیمو گفتم حتی با اون دوستی که کارشناسی روان درمانی داره (کارشناسی یعنی معادل لیسانس) و پزشکان روانشناسی و مشاوره هارو نقد میکنه و به همه به چشم شک و تردید نگاه میکنه و با لحن ناکارشناسانه صحبت کرد

ضمنا یه خانوم 24 ساله اولین چیزی که باید یاد بگیره احترام بزرگتر بذاره نه این که به خاطر انتقاد ازش ...

همینکه شما با سن بیشتر سعی دارید به شخصی که از شما کوچیکتره و فقط نظرش با نظر شما یکی نیست به هر طریقی حتی عکس پروفایلش استرس روحی وارد کنید نشون میده که کی پخته تر و آگاه تره بزرگی به سن نیست خواهر من

شما چرا فکر میکنید ما داریم برای کسی تعیین تکلیف میکنیم دوست عزیز؟مگه ما با هم پدر کشتگی داریم که دا ...

عزیزم شما برداشت اشتباه داشتی از جواب های من ،بنده گفتم اینجا کسی کسی رو نمیشناسه برای همین راحت مسائلش مطرح میکنه ولی اونی که عکس خودش تو پروفایلش گذاشته و معترضه که چرا از مسائل خصوصی میگید اول باید به این فکر کنه که خودش امکان داره تو یه تاپیکی شرکت کنه و یه آقا پروفایلش ببینه و توجهش جلب بشه و بهش پیشنهاد بده که براشون پیش هم اومده بود پس کلا کارشون با اونایی که مسائل خصوصیشون میگن فرق که نداره هیچ تازه ایشون رو از رو عکس میتونن تو دنیای حقیقی بشناسن ولی اونایی که عکس ندارن خیر مگه اینکه خودشون مشخصات دقیق بدن یا بخوان با کسی اشنا بشن و عکس بفرستن

همینکه شما با سن بیشتر سعی دارید به شخصی که از شما کوچیکتره و فقط نظرش با نظر شما یکی نیست به هر طری ...

استرس و فشار روحی نمیدم ایشون که میگن از اقوامشون تو پلیس فتا هستن باید اینو بدونن که خیلی ها از عکس پروفایل سوءاستفاده میکنن مخصوصا ایشون که حساسن

شما چرا فکر میکنید ما داریم برای کسی تعیین تکلیف میکنیم دوست عزیز؟مگه ما با هم پدر کشتگی داریم که دا ...

من حرف شما رو قبول دارم بنده هم نظرمو گفتم ولی خوب به هر حال وقتی یکی ریپ میزنه و جواب میده باید منتظر جوابشم باشه عزیزم،منم حرف بدی نزدم نه توهین کردم نه چیزی فقط وقتی یه نفر به ما هشدار احتیاط کردن میده باید اول خودشم محتاطانه برخورد کنه

من حرف شما رو قبول دارم بنده هم نظرمو گفتم ولی خوب به هر حال وقتی یکی ریپ میزنه و جواب میده باید منت ...

باید یکم با کسانی که با نظر ما مخالفن مهربون تر باشیم

به هر حال گذاشتن عکس شخصی روی پروفایل یک انتخاب آگاهانه و شخصیه ولی باز هم ممنون که دوستمون رو آگاه کردید از خطراتش 

دارم سعی میکنم این روزها مراقب باشم قلبی رو نرنجونم 

خیلی باید مواظب کلاممون باشیم گاهی به یه تلگر یه دل میشکنه

ممنونم از اینکه تو تاپیکم نظرتونو گذاشتید 💜🙏☘