2777
2789

همش دلم میخواست از خود پیاپبران و امامان سوال هام رو بپرسم و اونا توی دوره ی ماهم زندگی میکردن یا خدا بازم آدم حاضری رو برای هدایت میفرستاد امام زمان(عج)که هنوز ظهور نکردن

نصف شبی سوالات دینی*🤣

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بودن و این دینی که به لجن کشیده شده به خاطر یه عده رو نجات میدادن البته من خودم اصلا ادم معتقدی نیستم قز

بلا ها بودم ولی حالا کلا سیاهم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

به نظر من الانم همه چیز واضح همه پیامبرانی که اومدن همینطور امامان تمام سوالات پاسخ دادن همه چیز معلومه

امام زمان ان شاءالله وقتی ظهور کنن 

برای مبارزه با بی عدالتی و کسانی که حق ضایع کردن 

🇮🇷🫀نرسد میخ آهنین قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜