2777
2789

عادت نکنه ؟

من چند بار در هفته راحت می‌شینم شیرینی و غذا میخورم ک باعث عذاب وجدان شده ولی از طرفی میگم خوبه حداقل بدنم ب کم خوری عادت نمیکنه 

چندبار؟

کلا میگن یه روز در هفته باشه، اونم نه طوری که کل کالری هفته رو جبران کنی

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

ممم خودمو اینطوری توجیه می کنم

تمام هفته منتظر پنج شنبه جمعه م یه دلی از عزا در بیارم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه میکنی اولا که هفته ای چندبار اصلا وزنت پایین نمیاد بدن باید ب کم خوری عادت کنه تا لاغر شی  دوما چیت یا وعده ازاد فقط هفته ای یک وعده اس و سوم بدنت این مدلی مقاومت میکنه در برابر لاغری یا رژیم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم تقریبا چهار پنج وعده رو راحت میخورم

کم هم می کنی؟

من کل هفته فست ۱۸_۶ هستم

قند مصنوعی رو هم‌حذف کامل کردم

بجز پنج شنبخ جمعه ها یه چیتی می کنم

ولی بیشتر دارم سایز کم می کنم‌تا وزن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چند ماهه فستی ؟چقدکم کردی؟

از اول مهر

۵کیلو

ولی:سایز خیلی کم ککردک

چند ماهه فستی ؟چقدکم کردی؟

*کردم