2777
2789
عنوان

نامزدی دخنر خواهرشوهرم نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 98 پست
نگا اسی هرچی بیشتر مینویسی من میبینم خودت یه طرف مقصر ماجراییاز خواهراش میترسیاز خودش میترسیحرف نمیز ...

البته این مدت دارم روش کار میکنم .. مثلا رفتم یه گلیم فرش برا آشپزخونه خریدم یه بیعانه دادم پول قلک بود یه تومن..حالا امروز میخواد بقیه پولشو برا آقاهه بده بیارش خونه..اصلا راضی نمیشد برا آشپزخونه چیزی بندازه...آشپزخونه کفش موزاییکه و خیلی قدیمیه و منظره بدی داره برا همین چند تا موکت مختلف انداختیم کفش خیلی ضایع بود ..

یه دراور باید برا وسایل بچمون بخریم...مبل هنوز نداریم...اونم گف میخرم...ببین میگه میخرم و چشم میگه ولی عملی نمیکنه 

خواسته هامو همیشه میگم و قول میده جبران کنه ولی یه هفته بعدش میزنه زیر همه چی..حتی یه بار چهارتومن پ ...

خب میگم بلد نیستی دیگ

یعنی چی خواسته هامو میگم و قول میده جبران کنه؟؟؟

الان من بودم برا تو دلیم از همون سه ماهگی هروقت میرفتیم بیرون جلو یه مغازه لباس بچگونه نگهش میداشتم یه تیک میخریدم یه تیک که دو میلیون نیست تهش چهارصد تومنه

اگرم میگفت نه میگفتم وا عزیزم مگ میشه مرد ته جیبش چهارصد نباشه تا حالا بچم صد دست لباس داشت نه که برم کهنه های خواهرمو بگیرم شوهرمم پروتر از قبل بشه بگ این کهنه ها بهتر از نوان!

اگ میخای تا اخر عمرت باخت ندی تو رفتارت تجدید نطر کن بیخودش شوهرت رو گنده کردی هرچی میگ میگی باشه

هر مهمونی ای که دعوت میشین تا لباس واسه خودتو بچت نخریدی نرو سفت واستا که نمیام مگراینکه بریم قبلش لباس بخریم

بعد از خریدا هم هی جلدش با لباس نو قر بدین زبون بریزین تا لذت خرید رو ببره

چهار بار با دعوا باید پول بگیری چهاربار با زبون چهار بار با کلک چهار بار با این حرف که افسرده شدم میخوام برم خرید و... تا عادت کنه به پول دادن نه که عمرتو خودتو بچهات بره بشینین به حسرت خوردن

من اوایل که شوهرم عادت به خرج کردن نداشت میرقصیدم شاباش میگرفتم تا شاباشا به یه حدی نمیرسید وا نمیدادم برای رابطه 

تا اینکه یواش یواش عادت کرد به خرج کردن الان دیگ قرضم داشته باشه میدونه باید سهم خرج منو بده اگ میخواد خونمون اروم و شاد باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنگ بزن به خواهرش بگو شوهرمو کشتید فشارش رفته رو ۱۸ کاری کن دیگه ازتون پول نگیرن یعنی چی از خواهرش ن ...

ب جاریم همه چیو گفتم اونم بهشون گف..خیلی ترسیدن ک اومدم قهر انقد ب شوهرم زنگ میزدن ک نزاره قهر بمونم...چون برا اولین بارم بود و فهمیدن خیلی از این کارشون کفری شدم ک بعد نه سال رفتم قهر

ب جاریم همه چیو گفتم اونم بهشون گف..خیلی ترسیدن ک اومدم قهر انقد ب شوهرم زنگ میزدن ک نزاره قهر بمونم ...

برعکس همه می گم برنگرد تا حساب کار دست همشون بیاد

لباسای بچه و وسایل مدرسشو بیار خونه مادرت

برعکس همه می گم برنگرد تا حساب کار دست همشون بیادلباسای بچه و وسایل مدرسشو بیار خونه مادرت

دقیقا زنگ بزن مادرشوهرتم بشور پهن کن رو بند

تا شوهرتم حداقل چهل تومن به حسابت نزده پاتو خونه نذار میخواد قرض کنه وام بگیره هرکار میخاد بکنه

دقیقا زنگ بزن مادرشوهرتم بشور پهن کن رو بندتا شوهرتم حداقل چهل تومن به حسابت نزده پاتو خونه نذار میخ ...

به خواهر شوهر زنگ بزنه با مادر شوهر نباید در بیافتی بزرگتر رو بچش بیشتر نفوذ داره مادرشوهرو باید با سیاست باش رفتار کرد بگی نزدیک بود شوهرمو بکشن فشارش رفت ۱۸ و...