2777
2789

سلام من تو شرکت ایران خودرو کار میکنم و چهره خوبی دارم معمولا بیشتر آدمها تو نگاه اول جذبم میشن

این اقا اومده بود نمایندگی برای ماشینش که کارش رو انجام بدیم از اونجایی که به شدت عجله داشت و غر میزد. من میخاستم کارش رو انجام بدم ولی اشتباهت یک برگه رو اشتباهی تحویل ایشون دادم که ببره اتاق دیگه وقتی برد دوباره ارجاع دادنش به اتاق خودم وقتی لومد کلی داد و سر و صدا که خانم شما حواستون کجاست چرا وقتی بلد نیستید اینجا نشستید و کلی بی احترامی...

من از شدت خشم و استرس برگه رو دادم ب همکارم و همکارم اقا رو راهنمایی کرد به اتاق دیگه

خلاصه بعد دو روز دیدم همون اقا پیام داده از طریق تلگرام که همون روز که اومده بود تو برگه ارباب رجوع شماره من نوشته شده بود برای فرستادن و عکسو اینکه اگه سوالی دارن بتونن بپرسن. و اون اقا پیام داده بود سلام احوالتون چطوره؟ خوب هستید؟  من اول نشناختم چون پیام ارباب رجوع زیاده ولی بعد چند پیام بالاتر از روز قبل رو که باز کردم و عکس شاسی ماشینش روک قبلابرای گارانتی فرستاده بود پیویم دیدم و از روی ماشین شناختم . جونم بگه براتون که تا دیدم همون آقاست شروع کردم از شدت خشم به فحش دادن😭 و بد و بیراه گفتن و نا سزا گفتن و بعد بلاکشون کردم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من از شدت خشم و استرس برگه رو دادم ب همکارم و همکارم اقا رو راهنمایی کرد به اتاق دیگهخلاصه بعد دو رو ...

فحش دادن؟؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من از شدت خشم و استرس برگه رو دادم ب همکارم و همکارم اقا رو راهنمایی کرد به اتاق دیگهخلاصه بعد دو رو ...

دیوونه 

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

حالا دیشب دیدم یه خط ناشناس به شماره کاریم زنگ زده فک کردم ارباب رجوعه چون روز جمعه بود و روز تعطیلیم جواب ندادم شبش دیدم یه اکانت ناشناس بهم پیام داده باز که کردم دیدم همون آقاست که بلاکش کرده بودم با یک اکانت دیگه اومده و نوشته ازتون خوشم اومده اگه کسی تو زندگیتون نیست میخوام بیشتر اشنا بشیم تو پیام بعدیش عذر خواهی کرده بود بابت اون روز 

و پیام بعدی که توجهم رو جلب کرد نوشته بود اطلاعات از خودش نوشته بود... معرفی کرده بود سنش رو کفته بود اصالتشو در اخر نوشته بود خلبانم!

بچه ها اینم بگم من سینگلم . نامزد که نه یه دوست پسر داشتم که یکی از بچه گفتم امتحانش کرد متاسفانه پا ...

اهان یادت افتاد که میتونیم مچتو بگیریم😁😁😁😁

اقا نگم براتون من تا اون نوشته اخرش رو دیدم که گفته خلبانم زدم به در مسخره کردنش و خندیدن مکرر بهش تو چت... اخه اصلن بهش نمیخورد خلبان باشه فکر میکردم داره خالی میبنده نگم براتون که من داشتم مسخره میکردم😭 و ایموجی خنده تمیخر براش میفرستادم  که دیدم نوشته درحال فرستادن عکس و بعد چندتا عکساومد باز که کردم دیدم نههههههههه بچه ها ها باورم خودش بود با لباس خلبان تو هواپیما تو کابین خلبان نشسته بود با یک نفر دیگه. عکس بعدی هم عکس کارتش خلبانیش بود که اسم و عکسش روش چاپ بود.

نگم بچه ها😭 عکسا روکه باز کردم دیدم با اون پیاما بد ریدم 😭 ... خواستم تو اوج خدافظی کنم زدم یه پیام نوشتم واسش و زدم بلااااک کردم😭

از دیشب تا الان که سر کارم یادم که میاد دارم به خودم لعنت و نفرین میفرستم که چه موفعیت خوبی رو از دست دادم هنوزم باورم نمیشه😭 سرکارم ولی فکرم اینجا نیست همش دارم حرص میخورم توروخدا بیاین ارومم کنید