2777
2789
عنوان

مهمونی و بیرون بردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ۵ ماه تقریبا ۳ ساعت بیداری رو داره معمولا تو روز ۳ ساعت خواب ۳ ساعت بیداری سرحال شاید وزن ...

برای یکسال چی؟

پسرم شبایی ک دیر میخوابه صبحش ساعت ۹اینا بیدادمیشه صبحانشو میخوره یکم بازی میکنه بعد ساعتا۱۲ظهرمیخوابه تا یک ونیم دو بعد بیدار میشه ناهار میخوره دیگ نمیخوابه شاید غروب ی نیم ساعت بخوابه بعدش تا۱۱ ۱۲ شب بیداره

فقط 46 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

به نظر من هر بچه ای رفتار خاص خودشو رو داره باید پیدا کنی رگ خوابشو در این مواقع

رو روتین خودش پیش میرم همه چیش سر جاشه.ادیت نمیشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پسر منم ۵ماهشه میخوابونیمش همونجا یا روی پا یا تو بغل ولی کلا با بچه کوچیک مهمونی رفتن سخته الان ک ر ...

خیلی کم میبرم نمیخوام اذیت بشه

منم مثل خودتم عزیزم.مگر جاهایی زیاد بمونم که رعایت میکنن

فقط خونه مامانم میبرم رعایت میکنن براب همین اونجا میرم راحتم

واسه من همش بیدار بود😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اتفاقا ببر ولی مثلا خونه پدربزرگ مادربزرگ یا خاله عمه عمو ک کمکت میکنن ولی بقیه فامیل واجب نیس

فقط خونه مادرم کمک میشه بقیه جاها فقط میخوان باهاش بازی کنن.بیدار نگهش میدارن لج میگیره