2777
2789

هر وقت تایپک اکسم میزنم همه میان ۱۰ ۱۵ صفحه میره جلو که وای شوهر داری خیانت میکنی بعدشم خودشون گزارش میزنن تاپیک پاک میشه. 

حالا تاپیک در مورد شغل شوهرم زدم در مورد رابطم با مامانم زدم یعنی دریغ از یه نظر 😢

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب موضوع اکس هیجانیه

من به اکسم پیام میدم میگن داری به شوهرت خیانت میکنی بهش فکر میکنم میگن خیانت بعدش گزارش هم میزنند حالا موضوع رابطه با مامانم که مهمتره موضوع شغل شوهرم اینا اصلا هیچی بعدش میگن چرا خیانت زیاده 

آدم اگه بتونه کمک کنه نظر میذاره وقتی تجربه نداره نمیشه که شرکت کنه

پس بیشترین تجربه اینجا همین اکس و خیانته دیگه 😁

من به اکسم پیام میدم میگن داری به شوهرت خیانت میکنی بهش فکر میکنم میگن خیانت بعدش گزارش هم میزنند حا ...

😅ادما کافیه تو یه اشتباهی کنی دنبال مچ گیرین ولی کمک نمیکنن در مورد این مسائل

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بیشترین تجربه اینجا همین اکس و خیانته دیگه 😁

تو این چیزا تجربه ام نداشته باشی چون خودت داخل اون رابطه نیستی فکرت از خوده استارتر بیشتر کار میکنه توانایی راهنمایی کردنو داری 

ولی وقتی در میای سوال کاری میپرسی که چجوری پیشرفت کنیم . خب ما نمیدونیم 🙏 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

😅ادما کافیه تو یه اشتباهی کنی دنبال مچ گیرین ولی کمک نمیکنن در مورد این مسائل

دقیقا همینه چون من اونجا آسیب دیدم قشنگ میان همه چی میگن حالا موضوع مهم زندگی شغلی اینا میپرسم هیچی 

دقیقا همینه چون من اونجا آسیب دیدم قشنگ میان همه چی میگن حالا موضوع مهم زندگی شغلی اینا میپرسم هیچی

قبول کن تخصص میاد بعضی سوالا یعنی باید کسی باشه بلد باشه اما همه در روابط استادن

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40