خوب اینجور که میگی پس مقصر خودت هستی ما که نگفتیم دوستش نداشته باش ولی حالا خودت راضی شدی که اینجور زندگی کنی ولی واقعا بچه هات گناه دارن این اخلاق شوهرت رو اقلا تعدیل کن چرا بچه لباس دیگران رو بپوشه شده همون ارزون رو براش بگیرین اینقدر کوتاه نیا شما راه میای شوهرتم که از خداشه خرج نکنه
کاری به خواهر وخواهرزادش ندارم برای شما پیچه هاتم درحد توان باید بکنه نه کهنه پوش بقیه بشین یا بچه حسرت اسباب بازی بکشه
یه تومن دیگه پوله با بچت بیرون میری تغذیه نمیخواد چیزی نمیبینه بخواد اقلا ماهیانه یه تومن رو بگیر بتونی چهارقلم جنس بگیری
ببین کی گفتم خودت بعدا پشیمون میشی از همون دوران عقد باید یادش میدادی پول بهت بده ببین نده نیست چجور برای خواهرش میکنه خرید میکرده تو عقد پس شما خودت نمیخوای که بده یا بگیری
معلمش سی میلیارد بی ارزه وقتی خونه نداری ماشین نداری بچت لوازم نداره به چه کار میاد
فکر میکنی هی جمع کنه تهش چی میشه میگه دارم برم یه زن دیگم بگیرم اینقدر نجابت نگو بالاخره ببینه زن خرج نداره میگه پس چرا بتونم نکنم
آدم مگه چقدر زنده هست که بذاره جمع کنه فقط
تا خودت نخوای این خرج کن نمیشه الآنم مثلا قهر کردی حالا برگشتی هم قهر باش کارنکن سرویس نده اخم کن بگو برای شمام بکنه
پول هم که داده چن حا بگو جلو فامیل شوهر که شما دادید وهدیه تون بوده من جات باشم تو همون جشن میرفتم میگفتم کادو از طرف دایی خرید لوازم آقا داماد به مبلغ ده تومن
اگه عیبه خوب پول رو قرض بگیرن اگه عیبم نیست دیگه اعلام کنند کادوتون بوده دیگم هدیه ندید یکم سفت وایسا تا درست بشه دیگه