2777
2789
عنوان

نامزدی دخنر خواهرشوهرم نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 99 پست
شوهرم یه پسر فقیر بود و عاشقم بود..عشقمونم یه طرفه بود چهار سال مدام میومد خواستگاری درسم ک تموم شد ...

عزیزم 😢😢الهی که همه چی درست بشه همسرتم دست از این خساست برداره چون واقعا حیفه وقتی پول داشته باشی بدونی که داری ولی خرج نکنی 

بنظر من اخلاقتو یه تغییر بده جدی تر برخورد کن ...ایندفعه کوتاه نیا بگو نمیتونم با این وضعیت زندگی کنم 

با جدیت و آرامش بدون توهین و دعوا باهاش حرف بزن هر جوری هست قانعش کن که کارش اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نمیدونی من چقد شوهرمو دوس دارم و کفر نباسه میپرستمش ب خاطر نجابت و اخلاقش ولی خب منم دوس دارم مث ...

خدارو هزار مرتبه شکر، ببین من یه چرخ تو تاپیکهای دیگه ات زدم.

شوهر شما خسیس نیست، خدا نسیب هیچ کس نکنه، خسیس حتی خودش هم نمیخوره.

خدا شاهد ما یه همسایه داشتیم، قشنگ یادمه شیشه ی در اتاقشون میشکست، پلاستیک میچسبوندن، کلی ملک و املاک داشتن، اون میشه خسیس.

نمیدونم حسم درست یانه، حس میکنم شما بدتر از من، خودت از اول خرج نکردی، شوهرتو بد عادت کردی.

میدونی منظورم اینه ، به قول اون خانم قلق شوهرتو بلد نیستی، از اول جمع کن بودی، الان که میای خرج کنی، شوهرت نمیتونه انعطاف نشون بده.

ولی دیر نیست، آروم آروم ، با سیاست، درست کن قضیه رو.

حیف زندگیت بخاطر چیزای بی ارزش خراب کنی، اونم این روزا که قرار بهترینا برای خانوادت اتفاق بیوفته

خوب اینجور که میگی پس مقصر خودت هستی ما که نگفتیم دوستش نداشته باش ولی حالا خودت راضی شدی که اینجور زندگی کنی ولی واقعا بچه هات گناه دارن این اخلاق شوهرت رو اقلا تعدیل کن چرا بچه لباس دیگران رو بپوشه شده همون ارزون رو براش بگیرین اینقدر کوتاه نیا شما راه میای شوهرتم که از خداشه خرج نکنه 

کاری به خواهر وخواهرزادش ندارم برای شما پیچه هاتم درحد توان باید بکنه نه کهنه پوش بقیه بشین یا بچه حسرت اسباب بازی بکشه 

یه تومن دیگه پوله با بچت بیرون میری تغذیه نمی‌خواد چیزی نمی‌بینه بخواد اقلا ماهیانه یه تومن رو بگیر بتونی چهارقلم جنس بگیری 

ببین کی گفتم خودت بعدا پشیمون میشی از همون دوران عقد باید یادش میدادی پول بهت بده ببین نده نیست چجور برای خواهرش می‌کنه خرید می‌کرده تو عقد پس شما خودت نمی‌خوای که بده یا بگیری 

معلمش سی میلیارد بی ارزه وقتی خونه نداری ماشین نداری بچت لوازم نداره به چه کار میاد 

فکر می‌کنی هی جمع کنه تهش چی میشه میگه دارم برم یه زن دیگم بگیرم اینقدر نجابت نگو بالاخره ببینه زن خرج نداره میگه پس چرا بتونم نکنم 

آدم مگه چقدر زنده هست که بذاره جمع کنه فقط 

تا خودت نخوای این خرج کن نمیشه الآنم مثلا قهر کردی حالا برگشتی هم قهر باش کارنکن سرویس نده اخم کن بگو برای شمام بکنه 

پول هم که داده چن حا بگو جلو فامیل شوهر که شما دادید وهدیه تون بوده من جات باشم تو همون جشن میرفتم میگفتم کادو از طرف دایی خرید لوازم آقا داماد به مبلغ ده تومن 

اگه عیبه خوب پول رو قرض بگیرن اگه عیبم نیست دیگه اعلام کنند کادوتون بوده دیگم هدیه ندید یکم سفت وایسا تا درست بشه دیگه 

ن کادو‌نبوده گلم..باید جهازم بخره اونم ماشین لباسشویی خارجی

من جات بودم به کل فامیلشون می گفتم شوهرم کت شلوار دامادو خریده و زنگ میزدم به شوهر خواهر شوهرت می گفتم تو که نداری یه کت شلوار بخری غلط می کنی دختر عروس می کنی حالا پول سیسمونی بچه منم تو بده وقتی قراره ما جهیزیه بخریم 

ببین اگه می خوای دیگه پول به اونا نده باید آبروشونو اینجور ببری و شر درست کنی " خدایا خودت حلالم کن ولی من واقعا زورم داره "

اگه نه باید وایسی باصبر و حوصله و سیاست پس انداز مخفی داشته باشی تا یه وقتی که خودش محتاج خواهرش شد اون نداد اونوقت میفهمه 

می گفتی مگه شما میذارید ارثی بمونه که من ارث خور بیارم

عزیزم 😢😢الهی که همه چی درست بشه همسرتم دست از این خساست برداره چون واقعا حیفه وقتی پول داشته باشی ...

شوهرم برا خورد و خوراک خسیس نیست ..چون تو بچگیش زیاد گشنگی کشید فقط غذا میخره ولی لباس تفریح طلا اصلااا...خیلی بیش از حد من بچمو دوس داره اجازه هم نمیده احدی بهم توهین کنه ولی خسیسه..دست خودش نیس و فک میکنه خسیس نیست..میگه من ماهی ده تومن فقط گوشت و مرغ و میوه میخرم...

چقدر حرص خوردم از دستت اول صبحی 

با شوهرت اتمام حجت کن بگو یا که پول میدی به من و دیگه هم هیچی واسه کسی هرج نمی کنی یا زنگ می زنم داماد خواهرت آبرو واسشون نمی ذارم 

هروقتم اومدن پز رنگ مو ولباس بدن بگو شما پول نداشتید واسه داماد کت شلوار بخرید یا واسه دخترت جهیزیه بخری با پول من عجب به من پز میدید دیگه لال میشه

من جات بودم به کل فامیلشون می گفتم شوهرم کت شلوار دامادو خریده و زنگ میزدم به شوهر خواهر شوهرت می گف ...

خواهراش یه چیزی بهشون بگی زود گریه میکنن کاسه کوزه رو سر آدم میشکونن ...سر اینکه برا بچه دوم مدام میگفتن اقدام کن با همین خواهرش بحث کردم یه شیونی کرد ک نگو ...گفتم داداشت همین یکیم خرجشو نمیده بچه بیارم چی بشه ک حسرت ب دل همه چی بمونه مث این یکی...

خواهراش یه چیزی بهشون بگی زود گریه میکنن کاسه کوزه رو سر آدم میشکونن ...سر اینکه برا بچه دوم مدام می ...

به درک بعضی وقتا باید کودتا کنی تو هم مثل خودش کن

راستی مگه مغازه لباس فروشی ندارید لباس بچه هم بیارید

چقدر حرص خوردم از دستت اول صبحی با شوهرت اتمام حجت کن بگو یا که پول میدی به من و دیگه هم هیچی واسه ک ...

ببخشید گلی حرصت دادم..انگار الان اونا با من قهرن 😊اگه ببینمشون و چیزی بگن از خجالتشون درمیام تا دیگه فکر تیغیدن کسی ک ب زنشم پول نمیده رو نکنن...شوهرم اونشب ک بهشون پول داد فشارش رفت ۱۸

ب زور ازش گرفتن😁خیلی مهارت میخواد بتونی از یکی مث شوهر من پول بگیری

به درک بعضی وقتا باید کودتا کنی تو هم مثل خودش کنراستی مگه مغازه لباس فروشی ندارید لباس بچه هم بیاری ...

میگه لباس بچه دردسره حوصله بچه هارو ندارم بیشترم مردونه میاره

خواهراش یه چیزی بهشون بگی زود گریه میکنن کاسه کوزه رو سر آدم میشکونن ...سر اینکه برا بچه دوم مدام می ...

نگا اسی هرچی بیشتر مینویسی من میبینم خودت یه طرف مقصر ماجرایی

از خواهراش میترسی

از خودش میترسی

حرف نمیزنی

خرج کردن بلد نیستی

و...

اندفعه که گذشت ولی برات درس عبرت بشه رو خودت کار کن از این کتابای زنان زیرک و ارتباط موثر بخون تمرین کن بتونی حرفت رو بزنی بشین برا خودت دودوتا چهارتا کن ببین چی میخای از زندگی خواسته هاتو لیست کن و...

نگا اسی هرچی بیشتر مینویسی من میبینم خودت یه طرف مقصر ماجراییاز خواهراش میترسیاز خودش میترسیحرف نمیز ...

خواسته هامو همیشه میگم و قول میده جبران کنه ولی یه هفته بعدش میزنه زیر همه چی..حتی یه بار چهارتومن پول توجیبی بهم داد گف هرماه بهت میدم بعد ازم گرف برا چکش و دیگه هیچی بهم نداد...مثلا من الان ده تومن ازش طلب دارم...شوهرم مشکل فشار خون داره ..میترسم فشارش بره بالا بلایی سرش بیاد وگرنه میتونم با فشار ازش پول بگیرم

ببخشید گلی حرصت دادم..انگار الان اونا با من قهرن 😊اگه ببینمشون و چیزی بگن از خجالتشون درمیام تا دیگ ...

خواهش می کنم عزیزم من آدمی هستم که خیلی عصبی میشم یکی به دیگری ظلم کنه 

لباس بچه بیار خودتم بشو مسئول فروشش سودشم بذار جیب خودت

من شوهرم اصفهانیه خودم اهوازی ام ماها لارج اونا خسیس 

۱۵ ساله دارم اصفهان زندگی می کنم خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم 

رفتم وام گرفتم دادم طلا قسطاشم به شوهرم گفتم جای پول ماهیانه که قراره بهم بدی

باید باش بری بازار بگی فلان طلا رو می خوام 

شما کاسبید رو دستگاه پز راحت دویست ملیون وام بهتون میدن بگیر برو طلا بخر خودت خرج کن تا پولاشو نده خواهرش

ببخشید گلی حرصت دادم..انگار الان اونا با من قهرن 😊اگه ببینمشون و چیزی بگن از خجالتشون درمیام تا دیگ ...

زنگ بزن به خواهرش بگو شوهرمو کشتید فشارش رفته رو ۱۸ 

کاری کن دیگه ازتون پول نگیرن یعنی چی از خواهرش نترس کاریت نمی تونه کنه شوهرتم حرف زد بگو من ناراحت سلامتیت بودم