2777
2789
عنوان

مهمونی و بیرون بردن نوزاد

513 بازدید | 44 پست

پسرم ۵ ماهشه فقط از خواب بیدار بشه یه ساعت سرحاله بازی میکنه خسته بشه میبرم میخوابونمش.جایی بریم بیشتر از این تایم خیلی اذیت میشه برای همبن ببرمش کوتاه میمونم و بر میگردیم.شما چطور؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ۵ ماه تقریبا ۳ ساعت بیداری رو داره معمولا تو روز ۳ ساعت خواب ۳ ساعت بیداری سرحال شاید وزن ...

سه ساعت بیداری برای ۵ ماهه زیاد نیست؟

برای ۵ ماه تقریبا ۳ ساعت بیداری رو داره معمولا تو روز ۳ ساعت خواب ۳ ساعت بیداری سرحال شاید وزن ...

نه همه چیزش خوبه مشکلی نداره

بچه هام هر وقت خوابشون میگرفت میخوابیدن. مقید به زمان و مکان خاصی نبودن

پسرم تو ننو میخوابه برای همین جایی ببرم نمیخوابه

پسر منم ۵ماهشه 

میخوابونیمش همونجا یا روی پا یا تو بغل ولی کلا با بچه کوچیک مهمونی رفتن سخته الان ک روزای خودشونه راه بیوفتن به همه چی دست میزنن یه دقیقه ام نمیتونی بشینی همش باید مراقبش باشی