2777
2789
عنوان

دورهمی سوگلی های سایت

347 بازدید | 107 پست

لطفا خواهشا گزارش نزنید جان عزیزتون 🙏🙏🙏🙏🙏

وقتی اعتراض میکنید توی تاپیک حرف بزنید پس چرا هی گزارشمون میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟

@معدهعصبی10    

@ملکه455منم     جات خالیه گل من🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

@ملکه70    

@tanhaye1402    

@آنهaدختریhدرمزرعه    

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو خدا اگر پربازدید شد دعا کنید من به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم مفذی یه صلوات هم مهمونم میکنید 🤍 🫂 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

اومدم سلام بدم به سوگلیا برم

یه سوال

شما که همتون سوگلی این

پس ناصر کو؟😈😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به نی نی یار بگین تاپیکتونو برمیگردونه

صد بار برگردندیم گلم باز گزارش میزنن ۱۰۰۰صفحه رفته بود جلو باز گزارش زدن

نمیدونم چه دشمنی دارن

جوووووون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
تورو خدا اگر پربازدید شد دعا کنید من به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم مفذی یه صلوات هم مهمونم میکنید ...

چشم حتما🧡

اره بخدا اینقد ناراحت شدم  تاپیکو ترکوندن

@ملکه455منم   چقد جات خالیه خشکله

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اومدم سلام بدم به سوگلیا برمیه سوالشما که همتون سوگلی اینپس ناصر کو؟😈😂

به کسی نگی ها

خودم ناصرم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

صد بار برگردندیم گلم باز گزارش میزنن ۱۰۰۰صفحه رفته بود جلو باز گزارش زدننمیدونم چه دشمنی دارن

ماهم تاپیک میزدیم همین کارو میکردن 

بعدا فهمیدیم برای گزارش ما خودشون اکیپ دارن تو تلگرام تاپیک میزدیم میریختن گزارش میزدن😂ی عده اینجا روانین

اره بخدا اینقد ناراحت شدم تاپیکو ترکوندن@ملکه455منم چقد جات خالیه خشکله

اینم میترکونن حتما🤣🤣🤣🤣

ماهم تاپیک میزدیم همین کارو میکردن بعدا فهمیدیم برای گزارش ما خودشون اکیپ دارن تو تلگرام تاپیک میزدی ...

وا😬😬

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍