2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19426 بازدید | 2989 پست
و پیشنهاد میکنم این کتاب رو حتما حتما بخونید ، خیلی قشنگه👈👈 زندگی دومت زمانی آغاز میشود که می فهمی ...

مرسییییییییی حتما میخونم رسپینا قشنگم ❤️ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام سارا جونم خوبی!؟بله کاملا موافقم منم تا زایمانم انجام میدمراستی سارا جونم من یه کاری می‌کنم گفت ...

زهرا چه جالب 

منم به نشونه گذاری های سفره هفت سین و یلدا اعتقاد دارم 

یعنی تو سرکه نزاشتی تخم مرغ و سمنو و گذاشتی ؟ 

چیا رو گذاشتی سر سفره ؟ 😂لیست رو نفهمیدم 

زهرا منم دو ساله سکه هارو می‌چینم توی گندم یا برنج 

خیلی بهم برکت داده خداروشکر 

بعد سبزه رو توی ظرفی میزارم که معلق به آب باشه داخل آینه بیفته اینم خداروشکر از نظر سلامتی بهم جذب های خوبی رو داده 

یا مثلاً سفره یلدا که اصلا مواد غذایی خاصی رو نداره من حتما سیب هارو داخل آب تزئین میکنم اینم جذب های خوبی رو باهاش داشتم 

نسبت به گذشته 

لیستت رو بگو منم انجام بدم 😂

طرف پدری منم دو طایفه ترک و کورد هستن یعنی پدر بزرگم کورد اما مادربزرگم ترک  خیلی رسم و آداب قشنگی رو دارن دو طایفه  اما متاسفانه من همه شو یاد نگرفتم 

یه چیز دیگه زهرا اینم یه مدت انجام دادم 

سنگ نمک رو آوردم روش مهره چشم نظر چسبوندم با هفت بار خوندن آیت الکرسی و هفت بار سوره حمد هفت بار هم تکرار کردم که خدایا به برکت این نعمت که من دونه هاشو نمیتونم بشمارم تو به لطف و رحمت خودت خونه رو از هر انرژی منفی هر موجودی  که باز من ازش آگاه نیستم و تو آگاهی   حفظ و با برکت و انرژی خوب جایگزین کن 

در کمال تعجب اینم خیلی بهم برکت و انرژی خوب داده 

گذاشتم قسمتی از خونه که توی چشمه و شمالیه 

اینو از یه طلا فروشی یادگرفتم می‌گفت گفتم به توام بگم 😂❤️

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام ساحل جانم فدای تو خانمی منم پیامو بیشتر میپسندم

سلام به روی ماهت عشقی 

سلام دخترا صبح همگی امیدوارم اول هفتتون رو با انرژی عالی شروع کنین 💜💙💜💙راستی من معمولا میام اینج ...

مهربون ترینی 💕 

سلام دوستان گلم 💟😍ان شاء الله اول هفته خوبی رو شروع کرده باشین پر از اتفاقات و حس خوب پر از معجزه ...

سلام عزیزم صبح بخیر به همچنین خودت ❤️ ✨ 

اگه بهتون‌بگم من‌کل پاکسازی خونمو انجام دادم‌باورتون‌میشه🤭الان‌خونم‌ هیچ‌چیز اضافی نداره خداروشکر.. ...

به دل خوش و تن سالم عزیزم ❤️🧿✨

هزار ماشاالله کدبانویی و همه چی تموم ما از امروز مدیرمون زرنگ مون کرده 😂😜 بشین و کار کردن مارو تماشا کن 😂

کاش اینجا بودی رادین و رادوین رو نگه میداشتی من دو روزه به پاکسازی خاتمه میدادم 

مرسی ساحل جان نمیدونم چم شده

اشکال نداره عزیزم حتما چیزی خوردی بهت نساخته 

سیستم بدنیه دیگه ما چون نمی‌بینیم هرطوری دلش میخواد می‌رقصه 

اگه بهتون‌بگم من‌کل پاکسازی خونمو انجام دادم‌باورتون‌میشه🤭الان‌خونم‌ هیچ‌چیز اضافی نداره خداروشکر.. ...

زرنگ کی بودی تو 😍😍😍😍

آفرین آزی 👌👌 ولی بازم قسمت های انرژی پنهان خونه رو بیشتر بگرد قسمت بالای کمد ها ، باکس اسباب بازی بچه ها و ...

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که اول هفته خوبی رو شروع کنیم و پاکسازی ها به دل خوش  استارت بخوره ♥️

گزارش تا به این لحظه ی من 👇

با شروع پاکسازیمون خودم رو فراموش نکردم

چون من معتقدم هر موقع به خودم رسیدگی کنم و شیک و پیک شروع به کار کنم اون روز کارام خوبتر پیش میره 👌👌

امروز دخترم برای اولین بار صبح گفت مامان من امروز می خوام صبحونه بخورم برم مدرسه 😲😄

زودی دست به کار شدم تا پشیمون نشه 

ولی به یه لقمه و یه قورت از دمنوش کفایت کرد 😉

بعد شستن صورت و مسواک و پوشیدن لباس شیک موهام رو مدل گوجه ای بستم و پیشنبد خوشگلم رو بستم و صد البته موقع کار دستکش رو فراموش نکردم

یه لیوان آب ولرم همراه گلاب با عبارت ( من در نوع خودم بهترینم ) رو نوشیدم😋

اولین کشو که مربوط به لیوان ها ، فنجون ها ، ماگ و ... بود رو به کلی خالی کردم

اومدم سراغ صبحونه تا با انرژی کامل برم سراغ کشوم

سلام ساحل جونم صبحت بخیر مهربونم 💜💙💜💙

سلام به روی ماهت گل خوشگلم 💕 

گزارش تا به این لحظه ی من 👇با شروع پاکسازیمون خودم رو فراموش نکردمچون من معتقدم هر موقع به خودم رسی ...

😍💕😍💕به به 

مطمئنم بعد پاکسازی هر قسمت خونه شبیه خودت میدرخشه عزیزم