2777
2789

میخوام اتاق عمل بخونم پرستیژ داره، کلینیک زیبایی یا دوره های زیبایی میشه کار کرد و درآمد بالا گرفت، با ارشد میشه هیئت علمی شد🌹❤️🙂

ولی میگن جراح ها گاها بهشون بی احترامی می کنن و بهشون به چشم زیر دست نگاه می کنن👀درسته آیا؟

البته میگن اگه اتاق عمل با مهارت بالا باشی خوبن بازم نمی دونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا بخون جراح شو بالادست باش و یا به همان پایین دستی بودن  و عواقب فرضی آن بسنده کن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

شما فقط یه شغل برای من پیدا کنید که توهین نشنیده باشه؟

عزیزم مطمین باش وقتی جراح کاربلد باشه و خودش هول نباشه، اصلا توهین نمیکنه، کسی هم که بلد نباشه به خود بیمار هم توهین میکنه! خیلی چیزها هم به شخصیت برمیگرده!,

من جراحی را دیدم بچه به دنیا اومد، خب طبیعیه بچه گریه کنه، عصبی شد گفت بی ادبو ساکت کنید🥴 یا طرف بی حس نشده بود و دکتر داشت جراحیش میکرد، بیمار هم جیغ میزد، جراح با عصبانیت میگفت چته اروم باش، چرا جیغ میزنی!!! 

دستمزد بالا میخوای ؟

دو شیفت برو کار کن 

کل روزای هفته شیفت لانگ بردار

شیفت شب وردار 

تعطیلات و عید و آخر هفته نداشته باش

خواب و استراحت نداشته باش

بی احترامی جراحارو به جون بخر 

حمالی بعضیارو به جون بخر

شاید درآمدت کفاف روزمره اتو بده

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

راستش من از زبون یک پزشک شنیدم که خود پزشکا نسبت به پرستارها یه همچین نگاهی دارن 

دیگه اینی که گفتی رو دقیق نمیدونم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂