2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19437 بازدید | 3002 پست
زهرا چه جالب منم به نشونه گذاری های سفره هفت سین و یلدا اعتقاد دارم یعنی تو سرکه نزاشتی تخم مرغ و سم ...

راستی اینو یادم رفت بهت بگم زهرا 

من قبلاً خدا رو اینجوری قسم میدادم واسه آرزو هام 

مثلا 

خدا جونم به برکت این بارون که می‌باره بهم برکت بده 🙏🏻 

اما الان اینجوری میگم که 

خدا جونم به برکت این بارون که من دونه هاشو نمیتونم بشمارم تو برکت های مختلف غیر قابل شمارش به سمتم روانه کن 

یا مثلاً الان می‌خوام آشپزی کنم 

قبلا میگفتم خدایا من این غذا رو درست میکنم جون من کاری کن (حامد یا هرکسی که دوسداشتم لذت ببره از غذام )دوست داشته باشه 

الان میگم خدایا به برکت دونه های این برنج یا شاخه  های این گندم که به من برکت داده و من نمیتونم بشمارم تو محبت و عشق بی شمار بهم ببخش و (حامد یا کسی که مهمونمه ) دوسداشته باشه 

اصلا زیر و رو شده همه چی واسم دیگه محبت ها برکت ها لذت های زندگی رو به اندازه دریافت نمیکنم بیش از اندازه دریافت میکنم 

.. اینارو می‌خوام بگم که خدا رو که قسم میدیم یا چیزی رو واسطه قرار میدیم به بی شمار بودن به بی حد و اندازه بودن اون نعمت اشاره کنیم 

بارون گندم برنج نمک خاک قطره های آب دریا و اقیانوس ابر های آسمون  و.. بی حد و بی شمار هستن 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها از سر شب ی حالت تهوع و سوزش معده ای داشتم انقد حالم بده ک حد نداره گلاب ب روتون دوبار استفراق ...

سلام‌محیاجون

الان‌بهتری قشنگم.؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی دخترا فراموش کردم این رو بهتون بگم ...

من یه اسپری کوچک از مخلوط آب و نمک درست کردم هر یک از کشو رو که به طور کامل پاکسازی شد یه اسپری نمک بهش میزنم و با حس و جمله ی خوب ( مثل الان دیگه برای جذب چیزای خوشگل آماده شدی😊 ) به پایان می رسونم

حالا چرا اسپری نمک 👇

اسپری کردن آب و نمک به عنوان یه روش عالی در فنگ شویی برای پاکسازی فضا و جذب انرژی مثبت شناخته شده

نمک یه ماده طبیعی با خاصیت پاک‌کنندگی فوق العاده قوی هست

اسپری کردن آب و نمک انرژی منفی رو به کلی پاکسازی میکنه و فضایی آرام و مثبت ایجاد میکنه

بعد اسپری کردن متوجه خواهین شد انگار حس تازگی و تمیزی را به فضا میاد و احساس بهتری میکنین و همه ی شما بهتر از من میدونین که حس خوب اولین لازمه ی جذب چیزهای خوبه 😍😍

به دل خوش و تن سالم عزیزم ❤️🧿✨هزار ماشاالله کدبانویی و همه چی تموم ما از امروز مدیرمون زرنگ مون کرد ...

من ک‌از خدام‌بود اون‌۲تا شیرینکمو‌ نگه‌میداشتممم😍😍😍😍😋 وووووی دلم‌رفت واسشون🥰🥰🥰

اره دیگه من‌ تایم‌استراحتتون ،واستون‌چای و خوراکی‌میارم😜

زرنگ کی بودی تو 😍😍😍😍آفرین آزی 👌👌 ولی بازم قسمت های انرژی پنهان خونه رو بیشتر بگرد قسمت بالای ک ...

همه جا اوکیه عشقم... اما‌ بروی چشم...

شاید جایی باشه ک از‌چشم‌افتاده باشه

گزارش تا به این لحظه ی من 👇با شروع پاکسازیمون خودم رو فراموش نکردمچون من معتقدم هر موقع به خودم رسی ...

نوش جونش دخترمون،همون یه لقمه هم خوبه😉

منم همیشه موهامو گوجه ای میبندم،ما خانما گوجه ای نبندیم ک‌نمیشه اصلا،یکی از اصولمونه😂

نوش جونت صبحانت عزیزم...

راستی اینو یادم رفت بهت بگم زهرا من قبلاً خدا رو اینجوری قسم میدادم واسه آرزو هام مثلا خدا جونم به ب ...

منم هروقت‌میخوام باخدا حرف بزنم،شبا تنها میرم توی حیاط رو ب آسمونش کلی باهاش حرف‌میزنم🥹 اینقدحالم‌خوب میشه.

ولی واسه غذا تاحالا کاری‌نکردم از امروز همینکارو میکنم‌مرسی ساحلی...

راستی دخترا فراموش کردم این رو بهتون بگم ...من یه اسپری کوچک از مخلوط آب و نمک درست کردم هر یک از کش ...

چ جالب، پس بخاطر این‌اسپری آب و‌نمک هم‌ک شده،باید باز برم سراغ کشوها😄

دوستان یه اسپری کوچیک از دور زدن واسه کشوتون کافیه دیگه جوری نباشه آب نمک بارونش کنید و همه چیز رو خ ...

😂

سلام دخترا خوبین ؟

ممنون بابت دعاهاتون مهربونا

خاله های مهربون نوهان کوچولو۵دی ساعت۵و۲۰دقیقه بدنیا اومد

منم این روزا شدید درگیرم با بچه هام تاحال وقت نکردم به گوشی دست بزنم مهمونم همش میاد میره

ابجیا اگه راهکاردارین واسه جلوگیری ازحسادت پسرا به داداش کوچولوشون راهنماییم کنید

فعلا خیلی دوسش دارن منم سعی میکنم حواسم بیشتر بهشون باشه ولی بازم میترسم یه وقت حسادتشون گل کنه همش گهواره نی نی تاب میدن یه وقتایی مجبورم میشم واکنش نشون بدم 

سلام دخترا خوبین ؟ممنون بابت دعاهاتون مهربوناخاله های مهربون نوهان کوچولو۵دی ساعت۵و۲۰دقیقه بدنیا اوم ...

سلام‌فاطمه جان

خودت خوبی؟؟؟؟

ای جانم، خوش قدم باشه الهی...

۵دی ساعت ۵🥹😍😍🧿🧿🧿🧿

چ اسم‌قشنگی...