2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19777 بازدید | 3038 پست
خوب دوستان عزیز بریم سراغ وارد کردن انرژی مثبت به خونه هامون 😍ما قراره جوری برنامه‌ریزی کنیم که تا ...

سلام سارا جونم😚💖

موافقم ✔️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان گلم 💟😍

ان شاء الله اول هفته خوبی رو شروع کرده باشین 

پر از اتفاقات و حس خوب 

پر از معجزه و حس حضور خدا 💖

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بنظرم یکی از قشنگ ترین عبارت های قران

جایی هست که خدا میگه :

«و در برابر حکم پروردگارت شکیبایی کن

که تو تحت نظر و مراقبت ما هستی»

━━━✥⃝@ayegerafy📿

سلام سارا جونم خوبی!؟بله کاملا موافقم منم تا زایمانم انجام میدمراستی سارا جونم من یه کاری می‌کنم گفت ...

سلام‌زهراجون

چ‌جالب...اگه‌ امکانش بود خلاصشو میزاری واسمون...دوسدارم‌بیشتر در موردش بدونم

ممنون‌میشم💖

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
منم باهات موافقم آزگل جان من و همسرم در این مورد عین دوتا دوستیم نگاه می‌کنیم ولی بی منظور در مورد ت ...

دقیقا،چ خوب عزیزدلم...

سلام دخترا صبح همگی امیدوارم اول هفتتون رو با انرژی عالی شروع کنین 💜💙💜💙راستی من معمولا میام اینج ...

سلام‌عزیزم،صبخیر

منم همینجوری شدم

عیب نداره درک‌میکنیم😊

انشالله همه ب بزرگی خودشون‌ببخشن

خوب خانوما با اجازتون این هفته رو اختصاص بدیم به پاکسازی کشوهای خونه‌مونحالا چرا پاکسازی کشوها؟؟؟؟کش ...

اگه بهتون‌بگم من‌کل پاکسازی خونمو انجام دادم‌باورتون‌میشه🤭

الان‌خونم‌ هیچ‌چیز اضافی نداره خداروشکر...دیروزم ک‌شوهرم انباری رو‌ تمیز کرد کلی وسیله ک‌نمیخواستم رو گزاشتم خروجی.

این‌از من...فقط واسه نوروز یه قالیشویی و مبل شویی لازمم...

آشپزخونه تمیزکنم و حیاط...تامام‌تامام😊

سلام دوستان گلم 💟😍ان شاء الله اول هفته خوبی رو شروع کرده باشین پر از اتفاقات و حس خوب پر از معجزه ...

سلام‌فاطمه

به به من که هفت روز هفته پنج روزشو اونجام🙂‍↔️کمکم میکنه خدا خیرش بده

♥️😍♥️😍ارررررره خیلی خوش میگذره 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها از سر شب ی حالت تهوع و سوزش معده ای داشتم انقد حالم بده ک حد نداره گلاب ب روتون دوبار استفراق ...

عزیزم 🥺 🥺 خدا بد نده 

انشالله زودتر خوب بشی 

بیسکویت کراکر یا همون ترد 

یا بستنی حالتو خوب میکنه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من بیشتر صبحا وقتم کامل برا خودمه اون تایم انجام میدم ی تسبیح بابام از مشهد برام آورد نخش پاره شد با ...

😍😍😍به به انشالله پر خیر و جذب های خوب باشه واست 

ای خدااااا انشالله بزودی زود😍🥰 خداحفظشون کنه❤️❤️

مرسییییییییی نازنینم با عزیزان خودت انشالله 😍✨🫀

همونطور که میدونید تا عید چیزی نمونده 😍😍پس اگه موافقید یه برنامه بریزیم و واقعا فضای زندگیمون رو پ ...

😍😍😍😍پایه م من از کتاب هامون شروع میکنم کلی کتاب داریم که خونده شده و دیگه کسی سمتش نرفته کلی هم هست که نخوندیم باید یه فکری کنم ✨