2777
2789

چقدر این روزها در میان شلوغی ها و روزمرگی های زندگی وقت گذاشتن برای خودمون رو فراموش کردیم

اونقدر غرق در راضی نگه داشتن دیگرون شدیم که به کلی یادمون رفته منی هم وجود داره

ساعت ها پای درد دل اطرافیان میشینیم و دلداریشون میدیم ولی نوبت خودمون که میرسه حوصله نداریم

لحظه های شیرین رو از یاد بردیم لحظه هایی که خودمون می تونیم خالقش باشیم

امیدوارم تمرینات این تاپیک تلنگری باشه 👇

برای یادآوری ارزش واقعی خودمون

و برای مراقبت از روح و جسممون

تمریناتی که اینجا هر از گاهی میزاریم برگرفته از کتاب ها . روانشناس ها .مشاوره ها و دیگر کاربران سایت هست امیدوارم براتون مفید واقع بشه

بهترین روز زندگیت خواهد بود روزی که 👇

خودت باشی و خودت را دوست داشته باشی و به خاطر خودت زندگی کنی ، نخواهی کسی باشی که نیستی  ...
منتظر نباشی دیگران دوستت داشته باشند
و زندگیت را روی مدار تایید و رضایت دیگران تنظیم نکنی !!!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل از اینکه تمرینات خویشتن دوستی رو شروع کنیم باید حس بهتری رو توی وجودمون نهادینه کنیم تا بتونیم با انرژی خوب چالش هامون رو شروع کنیم

امروز یه دفترچه خوشگل برای خودتون انتخاب کنین (( یا حتی می تونین از دفتر یادداشت گوشیتون هم استفاده کنین ))

هر روز ده مورد از چیزهایی که بابتش از خدا شاکر هستین رو همراه با دلیلش بنویسین و از ته دل از خدا بابت این نعمت تشکر کنید 

مثلا همین الان که من دارم تایپ می کنم خدا رو بخاطر وجود انگشتام که نعمت خیلی بزرگیه شکر می کنم و ...

در آخر هر جملتون از ته دل سه مرتبه سپاسگزارم یا متشکرم بگید

دوستان این تمرین رو سرسری نگیرید اگه به طور مداوم و جدی حداقل به مدت دوماه این تمرین رو انجام بدید معجزش رو خواهید دید

دیدتون به دنیای اطرافتون تغییر خواهد کرد حس مثبت نگری توی وجودتون نهادینه خواهد شد از دل هر موضوعی نکات مثبتش رو بیرون میکشین و ...

و قانون کائنات هم اینطوری هست که هر حسی در لحظه داشته باشین چند برابر اون رو تقدیمتون میکنه

بهترین روز زندگیت خواهد بود روزی که 👇

تمام جزئیات  زیبای اطراف را دقیقا ببینی و عمیقا دوست داشته باشی
روزی که بلد باشی با ساده ترین ها ، به پیچیده ترین حالت ممکن شاد باشی 😍👌

شده تا حالا صبح وقتی از خواب بیدار میشی یه حالت کسل و بی حالی داشته باشی ؟؟؟

اصلا انگیزه بلند شدن از رختخوابت رو نداشته باشی ...

روز قبلش کلی برنامه داشتی هاااا

ولی یهویی صبح همش پرررررررر

یا برعکس

یه صبح که بیدار میشی بدون دلیل پر انرژی هستی

انگار یه خبر خوشی شنیده باشی و ...

با خودت میگی آخه چرا من این مدلی شدم ؟؟؟

میدونید که شب ها یک ربع قبل از خواب ( حالت آلفا ) با هر حسی که بخوابید صبح با همون حس هم از خواب بیدار میشید

مغز شما تا خوده صبح مشغول تحلیل اون موضوعی هست که شما در حالت آلفا ( 15 دقیقه قبل خواب ) به اون فکر کردین

تکلیف شب 👇

امشب قبل از خوابیدنمون به پنج تا موضوع که  امروز باعث شد یه حس خوب هر چند کوچک تجربه کنیم با جزئیات کامل فکر کنیم

لحظه به لحظه اون اتفاق رو تصور کنید انگاری دوباره الان اون اتفاق داره میوفته

و در آخر از بین اون پنج تا یکیشون رو به عنوان بهترین انتخاب کنیم و بابتش از ته دل خدا رو شاکر باشه

این تمرین رو هر شب پانزده دقیقه قبل از خواب ( حالت آلفا ) تکرار کنید تا به مرور تبدیل به یه عادت قبل از خوابتون بشه

💗

ممنوعیت های تاپیکمون

🚫 سرزنش خودمان ممنوع

🚫 فداکاری بیش از حد ممنوع

🚫 مقایسه کردن ممنوع

اگر قراره کسی با شما مقایسه بشه خود شما هستید خود دیروزتون با خود امروزتون

آیا از دیروزخودتون بهتر شدید ؟؟؟؟؟؟؟

اگر بله آفرین به شما 👍👍👍👍👍

اگر خیر (( من شما رو سرزنش نمیکنم هیچ کسی حق سرزنش شما رو نداره از همین لحظه دست به کار بشین و از شکست هاتون به عنوان تجربه استفاده کنین برای فردای بهتر ))

سلامممممممممم به همگی 💕💘💕💘💕💘بلاخره برگشتیم به وطن

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

دخترا چالش اول هفتمون رو با اجازتون نوشیدن هفت / هشت لیوان آب در نظر بگیریم کسایی که نمی تونین از کمتر شروع کنین به مرور بیشترش کنین

حالا بیاین این چالش رو یکم متفاوت تر کنیم 👇

رسیدن به خواسته هامون به راحتی آب خوردن 👇

یکی از نعمت های قدرتمند و باشعوری که خدا به ما داده آب هست این رو دانشمندان با انجام آزمایشاتی کاملا متوجه شدن که ساختار مولکولی آب بعد از اینکه کلماتی رو بهش گفته میشه یا به لیوان نوشته میشه و چسبانده میشه کاملا تغییر میکنه

آبی که بهش از کلمات مثبت استفاده شده بعد از یخ زدن حالت بلوری و خیلی منظم شکل گرفته درحالیکه برعکسش کلمات منفی یک یخ کدر و بسیار نامنظم تحویل داد و ...

میدونید که بدن ما هفتاد / هشتاد درصد از آب تشکیل شده

حالا با این تکنیکی که دور هم از امروز انجام میدیم قراره به هر خواسته ای که دارید برسیم فقط کافیه باور داشته باشید و با ایمان و حس خوب انجامش بشید

قراره از امروز هفت با هشت لیوان آب بخوریم

من هر روز یه عبارت تاکیدی رو اینجا قرار میدم هر لیوان آب که می خواین بخورین اول لیوان رو توی دستتون بگیرین پر از حس مثبت بشین ( حس خوب واقعی خیلی مهمه ) بعد عبارت تاکیدی امروز رو بهش بگید و آب رو جرعه جرعه و با حس و حال خوب بخورین نوش جان کنید  یا حتی می تونید عبارت تاکیدیتون رو بنوسین و روی لیوان بچسبونید

دوستان باور کنید اگه با ایمان قلبی و حس خوب انجامش بدید به لطف خدا بهترین ها رو براتون رقم میزنه

سلام سارا جان تاپیک نو مبارک انشالله 💖💖💖💝💝💝💝

ک لحظه های شادیمون رو ثبت کنیم توش 

آقا بفرما من شیرینی آوردم 🍰🍰🍰🍰🧁🍪🍪

دهنتون رو شیرین کنید 😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خوب عبارت تاکیدی امروز که قبل از هر لیوان آبت باید بگی این هست 👇

هر آن چیزی که حق الهی من باشد به راحتی آب خوردن و از راه های عالی به سمت من جاری می شود

یا به زبان ساده تر خودمون

خدایا هر چیزی که حق منه به راحتی آب خوردن و از راه عالیش به سمت من برسان