2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19739 بازدید | 3037 پست
زهرا به 13 صفر هم اعتقاد داری؟؟؟؟ چیزی خریدی اون روز؟؟؟؟ امسال 13 صفر طلافروش های بازار افتضاح شلوغ ...

سارا من دو سال انجام میدم

پارسال ب نیت ماشین گرفتم ک‌ماشین خریدیم 

امثال ب نیت قسط و قرض ها 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا سکوت هم بد نیست👇

تو لیست خرید برای همسرم نوشته بودم

یک و نیم کیلو سبزی خوردن

همسرم اومد بدوبدو خریدها را گذاشت خانه و رفت که به کارش برسه وسایل رو که باز میکردم سبزی ها رو دیدم . 

یک و نیم کیلو نبود !!!!

از این بسته های کوچک آماده سوپری بود که مهمانی من رو جواب نمی داد 😕😕

حسابی جا خوردم !!!

چرا اینطوری گرفته خب؟؟؟،،

بعد با خودم گفتم که بی خیال کمتر میزارم سر سفره ... سلفون رویش رو که باز کردم بوی سبزی پلاسیده اومد...

بله تره ها پلاسیده بود و آب زردش از سوراخ سلفون نایلون خرید را هم خیس کرده بود ...

از دست همسرم خیلی عصبانی شدم😑😠

به جای یک و نیم کیلو میره سبزی سوپری میخره و بوی پلاسیدگی اش را که نمیفهمهکه هیچ از شکل سبزی ها هم متوجه نمیشه !!!!

یه لحظه خواستم همون جا گوشی تلفن رو بردارم زنگ بزنم به همسر که حواست موقع خریدن سبزی کجا بود؟؟؟

حالا وسط این کارها من از کجا برم سبزی خوردن بخرم؟؟؟؟

و یک دعوای بزرگ راه بیاندازم .

بعد بی خیال شدم  توی ذهنم کمی جیغ و داد کردم و بعد همان طور که با خودم همه نمونه های خریدهای مشابه این را مرور میکردم ، فکر کردم شب که اومدیک تذکر درست وحسابی میدم

بعد به خودم گفتم خوب شد زنگ نزدی!!! شب که آمد هم نرم تر صحبت کن . 

رفتم سراغ بقیه کارها و نیم ساعت بعد به این نتیجه رسیدم که اصلا اتفاق مهمی نیفتاده ...

ارزش نداره همسرم رو به خاطرش سرزنش کنم.

ارزش ندارد غرغر کنم.

ارزش ندارد درباره اش صحبت کنم 

حالا مگه چی شده ؟؟؟؟ یک خرید اشتباهی ،همین 😊

دم غروب ، همین منی که میخواست گوشی تلفن را برداره و آسمان و زمین را به هم بریزه که چرا سبزی پلاسیده خریدی؟؟؟ 

آرام گفتم : راستی ها سبزی هاش پلاسیده بود یادمون باشه از این به بعد خواستیم سبزی سوپری بخریم فقط تاریخ اون روز باشه  

همسرم هم در ادامه گفت : آره عزیزم میخواستم از سبزی فروشی بخرم ، بعد گفتم تو امروز خیلی کار داری وخسته ﻣﻴشی دیگه نخواد سبزی هم پاک کنی . 

اون شب سر سفره سبزی خوردن نزاشتیم و هیچ اتفاق عجیب و غریبی هم نیوفتاد .

اون روز فهمیدم اگه اونموقع زنگ میزدم امکان داشت روزقشنگم تبدیل بشه به یک هفته قهر.... 

ربطی نداره که مجردی یا متاهل بیاین گاهی مکث کردن رو تمرین کنیم ...

✨✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨✨

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی خودم و خاتواده و اطرافیانم 

خدایا شکرت بخاطر برکت تو زندگیم

خدایا شکرت بخاطر امروزم که عالی گذشت 

خدایا شکرت بخاطر روز های عالی که پیش رو دارم سرشار از عشق محبت صمیمیت ارامش آسایش فراوانی ثروت 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب و بد زندگی که باعث رشدم شده 

خدایا شکرت بخاطر روزی که صبح از طرف تو بدستم رسید 

خدایا شکرت بخاطر سقف بالای سرم فرش زیر پایم یخچال پر از خوراکی ام کمد لباس هام قفسه کتاب هاکابینت ظرف ها

خدایا شکرت بخاطر اسمان آبی، خورشید، ابر، باران 

خدایا شکرت بخاطر ابی که مینوشم غذایی که میخورم هوایی که نفس میکشم، فکر های زیبایی که توی ذهنم میاد، دیدنی های زیبای دنیا، شنیدنی های دلنواز زندگی 

خدایا شکرت بخاطر موفقیت و پیشرفت پسر هام

خدایا شکرت بخاطر عشق و محبتی که بین من و همسرمه

خدایا شکرت که سرنوشت منو زیبا مینویسی

خدایا شکرت بخاطر ثروت و فراوانی در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا و سالم و صالحم

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکتی که برام میفرستی و روز به روز بیشتر میشه 

خدایا شکرت بخاطر فردش عالی میوه ها 

خدایا شکرت بخاطر هر چیزی که از نوشتنش عاجزم 

خدایا شکرت ای خدای فراوانی ها ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خدایا شکرت بابت پسر باهوشم

خدایا شکرت بابت دل جویی همسرم از من 

خدایا شکرت بابت روزی حلال 

خدایا شکرت بابت سلامتی بدنم 

خدایا شکرت بابت دارو های ک میخوریم خوب میشیم 

خدایا شکرت بابت کادر درمان دل سوز 

خدایا شکرت بابت بارش باران امروز 

خدایا شکرت بابت گل های زیبام 

خدایا شکرت بابت ماشین هامون 

خدایا شکرت ی خونه دو خوابه بزرگ پر از وسیله خریدیم 🏡🌻

خدایا شکرت🌾 خدایاشکرت🌾 خدایاشکرت🌾

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

راستی اینو یادم رفت بهت بگم زهرا من قبلاً خدا رو اینجوری قسم میدادم واسه آرزو هام مثلا خدا جونم به ب ...

خیلی ممنون ازت گل من که این تکنیکو یادم دادی مهربونم

حتما استفاده می‌کنم ‌ و ساده گویی و کلی گویی نمیکنم موقع درخواست از خدا

بابام میگه نباید از خدا چیزهای کوچک بخای خدا بزرگ و باعظمته ‌ و در شانش نیست چیز کوچیک بخای باید همیشه آرزوهای بزرگ بکنی چون خدا هم خودش بزرگ و با عظمت و بینهایت وسیعه

سلام دخترا خوبین ؟ممنون بابت دعاهاتون مهربوناخاله های مهربون نوهان کوچولو۵دی ساعت۵و۲۰دقیقه بدنیا اوم ...

سلام فاطمه جونم خوبی؟قدم نو رسیده مبارک خانمی

نامدار باشه الهی🌹💋😘😘😘🥹

والا فاطمه جون منم خودم درگیر این مساله ام چه جوری با حسادت دخترم روبه رو بشم و حلش کنم تجربه ای ندارم فعلا

سفره‌ی هفت برکت تبریز شامل چه چیزهایی است؟

یئر برکتی (برکت زمین): گندم، عدس یا سمنو

گندم رمز و نماد برکت زندگی و ماده اصلی نان بوده که در زندگی انسان نقش اساسی را ایفا کرده و به همراه آب، دو عنصر اصلی و اساسی حیات انسانی را تشکیل می‌دهند و سمنو سمبل قدرت و شجاعت و نماد زایش و باروری گیاهان و نماد خیر و برکت و شیرینی است.

آغاج برکتی (برکت درخت): سیب یا سنجد

سیب میوه سلامتی، نشانه عشق، مهرورزی، دلدادگی و زایندگی است؛ درگذشته سیب را درخم‌های ویژه‌ای نگهداری می‌کردند و قبل از نوروز به همدیگر هدیه می‌دادند. سنجد، سمبل و نماد عشق و دلباختگی و از مقدمات اصلی تولد و زایندگی است؛ عده‌ای عقیده دارند که بوی برگ و شکوفه درخت سنجد محرک عشق بوده و هنگام بارور شدن میوه‌ی آن و پیچیدن عطر آن در فضا قوای احساسی تحریک می‌شود.

گؤی برکتی (برکت آسمان): قرآن یا آینه

قرآن، نماد دین‌باوری و خداجویی و آینه نمادی از خلقت و صداقت و یکرنگی و به خویشتن نگریستن و به درون نظاره کردن و شمع، نماد نور و روشنایی و دانایی است.

گؤیرمک برکتی (برکت سرسبزی و رشد): سبزی

سبزی نماد طراوت، خرمی ، سرسبزی، نو زیستی، باروری، سادگی و ایثار، خیر و برکت و تجدید حیات و نشانۀ شادابی زندگی بشر و نشانگر پیوند او با طبیعت است.

آل–وئر برکتی (برکت خرید و فروش): سکه

سکه، نشان ثروت و دارندگی بوده و به نیت برکت ودرآمد زیاد و بی نیازی و توفیق خدمت و هر آنچه به پیشرفت تمدن کمک کند، بر سر سفره قرار داده می‌شود.

حیوان برکتی (برکت حیوان): تخم مرغ

تخم مرغ ، نماد آفرینش و زایش است. تخم مرغ رنگ شده نشان از باروری دارد.

سو برکتی (برکت آب): آب و ماهی

آب، مایع حیات و نشانه بی‌رنگی بوده و به عنوان رمز و بقای زندگی و روشنی دل انسان‌ها بشمار می‌رود و زندگی انسان بدون وجود آن امکان پذیر نیست؛ ماهی نشان و نماد تازگی ،شادابی و تکاپو و سرزندگی، حرکت و پویایی است.

معمای سفره تحویل سال
به هنگام تحویل سال از تمامی برکت های زندگی نمونه ای را در سفره تحویل سال می گذارند تا این برکت ها از سال کهنه به سال نو منتقل شود و به این ترتیب جریان زندگی ادامه یابد.
این برکت ها عبارتند از:
1.گؤی برکتی و آیدین لیق (برکت آسمان و روشنایی)
2.سو برکتی (برکت آب)
3.یئر برکتی (برکت زمین)
4. حیوان برکتی (برکت حیوانی)
5.آغاج برکتی (برکت درخت)
6.آل وئر برکتی (برکت دادو ستد)
7. گؤیه رمک برکتی (برکت رویش از سال کهنه به سال نو)
همانطور که ملاحظه می شود از ((گؤی)) (آسمان) شروع شده و به ((گؤیه رمک)) (روئیدن) ( گؤی {آسمان}، ار{دارای حرکت}، مک{علامت مصدر} به سوی آسمان حرکت کردن ختم می گردد.
قرآن و آینا (آینه) به عنوان برکت آسمانی و روشنایی ( که آن هم از آسمان است).وازه های ((آینا)) و ((آیدینلیق)) با ((آی))= (ماه) مرتبطند و نام دیگر آینه یعنی ((گوزگو)) با مجموعه وازگانی ((گون)) (خورشید) مرتبط است.(قبل از اسباب کشی به خانه ی جدید نیز اول قرآن و آینه برده می شود.)
سو (آب) به عنوان برکت آب ، علاوه بر خود آب در حایی است که ماهی هست با گذاشتن ماهی (قرمز که رنگ مبارک است) به عنوان برکت آب، حالا هم که خوردن ماهی در شب عبد همه گیر شده (بهره مندی از برکت آب)
قووورغا (گندم و عدس برشته، قرمز گون به نشانه ی مبارکی و رد نحوست زمستان ) به عنوان برکت خاک و زمین، در جاهایی نیز سمنو.
بویانمیش یومورتا (تخم مرغ رنگ شده با پوست پیاز، رنگ قرمز، رنگ مبارک به نشانه ی رد نحوست زمستان) به عنوان برکت حیوانی.
آلما، اییده...(سیب، سنجد....به رنگ قرمز، رنگ مبارک و به نشانه ی رد نحوست زمستان)
سیککه (سکّه)، به عنوان برکت دادو ستد.
گؤیه رتی (روییدنی) ، سبزی رویانده شده به عنوان سمبل انتقال زایش و رویش از سال کهنه به سال نو. اکنون ببینیم با این هفت مورد چکار می کنند . در آغاز سال باید تک تک افراد از همه این موارد استفاده کنند تا برکت به وجودشان منتقل گردد.برکت آب است که البته در قدیم همه جا امکان پذیر نبود.گندم، عدس و... را برشته می کنند . پس از تحویل سال می خورند. در چاهایی که سمنو رسم باشد نیز با خوردن از سمنو، درواقع، برکت خاک را به وجود خود منتقل می کنند.
باقرار دادن تخم مرغ پخته در سفره و خوردن آن پس از تحویل سال در واقع از برکت حیوانی بهره منمد شده برکت آن را به خود منتقل می سازند.

قرار دادن میوه هایی از قبیل سیب و سنجد و..(آن هایی که تا آن زمان شادابی خود را حفظ می کنند) با خوردن آنها در واقع از برکت درخت بهره مند می شوند.
با قرار دادن سکّه، در سفره و سپس حفظ آن در طول سال (شاید هم درجیب) در واقع برکت دادو ستد را به خود منتقل می کنند.
رویاندن و سبز کردن سبزه، گذاشتن آن درسفره و در نهایت انداختن آن به صحرا سمبلی است از انتقال و استمرار رویش از سال کهنه به سال جدید.
به این ترتیب برکت از سال کهنه به سال نو منتقل شده و در نتیجه تداوم می یابد. واین تفکر اسطوره ای است که در ضمن منطق عینی، واقعی و رئالیستی خود را نیز در خود دارد، من یکی که منطق ((سرکه)) و ((سماق)) و... را نفهمیدم که جز سر از تفکر خرافه ای در آوردن چیز دیگری نیست
سلام فاطمه جونم خوبی؟قدم نو رسیده مبارک خانمینامدار باشه الهی🌹💋😘😘😘🥹والا فاطمه جون منم خودم درگ ...

ممنون عزیزم 

من سر یه سری اشتباهات زمان اون دوتا پسرام کلی پسرم وخودم اذیت شدیم دیگ نمیخوام باز دوباره اون رفتارا وبرخوردابرگرده 

اینروزا گاهی تاحد انفجار عصبی میشم ولی هربار میگم اشتباهات قبل تکرار نکن حساسشون نکن 

دنبال راهکارم که بتونم کمی بیخیال بشم