2777
2789

من و اکسم دو سال توی رابطه بودیم و الان نزدیک ۴ ساله که می‌شناسمش ولی یک سال و نیم پیش ترکم کرد و رفت 

حالا بماند که چقدر تلاش کردم که برگرده ولی وقتی پشیمون برگشت دیگه خیلی دیر بود وقتی بود که دیگه آدم درست خودمو پیدا کردم و توی یه رابطه جدی رفتم.... یه سری بهش گفتم برو پی زندگیت من به تو حسی ندارم دیگه همه چی تموم شده بود خودش رفت یه ۶ ماهی پیداش نشد دوباره چند روز پیش پیام داد که شمارتو از تو گوشیم پاک کردم ولی توی واتساپ ه دفعه دیدم هستی گفتم پیام بدم حالتو بپرسم در صورتی که داشت دروغ می‌گفت شمارمو داشت! 

یعنی کاملاً تابلو بود که از عمد پیام داده و هنوز بهم فکر می‌کرده! منم بهش گفتم توی یه رابطمو دیگه تمایلی ندارم جوابش بدم و بلاکش کردم....

ولی متوجه شدم که هنوز شمارمو داره و با این وجود که دو بار بهش گفتم همه چی تمومه برو این هنوز انگار بیخیال نشده! بلاکش کردم خداروشکر دیگه پیام نداد ولی خب آخه میگم وقتی این همه گفتم همه چی تمومه برای چی باید شماره منو نگه داره؟؟؟ فقط برام سوال وگرنه واسم مهم نیست

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا هییییچ مرد و پسری شماره هییییچ دختر یا زنی رو پاک نمیکنه و دلیل خاصیم نداره اینو هزاران بار دیدم و بهمم ثابت شده که نیت و قصد خاصیم ندارن کلا گزینه حذف شماره توی تنظیماتشون نیست

کاش میشد بشی🖤💔
واسه اینکه ذهن تو رو به خودش مشغول کنه ‌!

احساس میکنم هنوز ی امیدی ته دلش داره که برگردم 😐💔

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

ببین تا حالا نشنیدم که شماره رو واقعا برای همیشه پاک کنن همشون حتی ی آیدی ازت میتونن پیش خودشون نگه ...

و منی که هیچوقت دلیلشو نفهمیدم 

یعنی توی آب نمک نگه دارن؟ ولی خب این همچین آدمی نبود !

حتی از وقتی کات کردیم توی رابطه هم نرفت با هیچکس 

و منی که هیچوقت دلیلشو نفهمیدم یعنی توی آب نمک نگه دارن؟ ولی خب این همچین آدمی نبود !حتی از وقتی کات ...

میفهمم چی میگی منم دقیقا مثل تو هم الان بعد ۲ سال اومده منو فالو کرده واقعا دردشون رو نمیفهمم 

میفهمم چی میگی منم دقیقا مثل تو هم الان بعد ۲ سال اومده منو فالو کرده واقعا دردشون رو نمیفهمم

اصلا اهمیت نده 

اونی که یه بار رفته بازم میره