2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 185 پست

قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ(توکل۵۱)

بگو:دچار هر حادثه‌ای شویم،

قطعاً خدا به‌نفعمان مقدّرش کرده است؛

چون او همه‌کارۀ ماست.  

مؤمنان باید فقط به خدا توکل کنند.

زندگی پر از گره‌هایی‌ست که تو آن را

نبسته‌ای،اما باید تمام آنها را به تنهایی باز

کنی ،تنهای تنها … !

ولی اگر به خدا توکل کنی ،

او گره‌ها را یکی یکی برایت باز میکند

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ساحل جون خوبی گلم!رفتم پستتو ج بدم دیدم نمیشه ممنون نازنینم هلن هم خاله هاشو دوست داره 😘😘😘😘 ...

🍓♥️💘♥️🍓♥️💘قربونت برم اره اونجا رو قفل کردم که همگی بیاین اینجا 

عزیزدلم 🥺 ❤️🫶🏻 مرسییییییییی نازنینم که با قلب پاکت خوبی هارو خواستی و دعامون کردی خدا عوضش رو بهت بده عزیزدلم 

حتمااااااا 💘🍓💘🍓💘🍓💘🧿💕🧿💕🧿من که دلم می‌ره واسه اون  عسل 🍓💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام گلم ممنونخیلی خوش اومدین 🌹آرزوجان هدف این تاپیک خویشتن دوستی هستاینجا ما به همراه دوستان ایده ...

اختیار داری نازنینم 💘 💘 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام زهرا جونم خیلی خوش اومدی عزیز دلم 💜💜💜واقعا دست ساحلمون درد نکنه که به لطفش بارم دورهم جمع شد ...

🫀✨قربونتون عسلا

سلام دخترا خوبین؟ من که داشتم تا الان با دخترم ریاضی کار می کردم و جایزه براش سیب زمینی پفکی درست ک ...

😍😍نوش جونش 

من اصولا اگه واقعا‌مقصر باشم‌ ،معذرت خواهی میکنم، و سَبکمم اینع، میگم خب باش،ببخشیددیگه.😂امین‌ گاهی ...

😂😂😂😂 واقعا هم سخته

قبل از اینکه قدمی برداریم هزار بار جمله رو با خودمون تکرار میکنیم که اصولی بگیم ولی تا بخوایم بگیم 180درجه متفاوتش رو میگیم😉😆

🔅#پندانه

✍ خودت باش

🔹داشتم به میهمانم می‌گفتم اگر راحت‌تر است رویه نایلونی روی مبل‌های سفید را بردارم؛ البته اراده کرده بودم قبل از رسیدنشان بردارم.

🔸او تعارف کرد و گفت:

راحت است.

🔹من اما گرمم شد و برداشتم. بعد یک دفعه حس کردم چقدر راحت‌تر است!

🔸سه سالی می‌شد آن‌ها را خریدم اما هیچ لک و ضربه‌ای تاکنون بر آن‌ها نیفتاده. اگرچه بیشتر اوقات به‌دلیل ماندن همین روپوش نایلونی بر رویشان از لذت راحتی‌شان محروم مانده‌ام.

🔹بعد یاد همه روکش‌های زندگی خودم و اطرافیانم افتادم؛ روکش روی موبایل‌ها، شیشه‌ها، صندلی‌های ماشین، کنترل‌های تلویزیون، لباس‌های کمد و...

🔸همه این روکش‌ها دال بر دو نکته است؛ یا بر نالایقی خود باور داریم، یا اینکه قرار است چنین چیزهای بی‌ارزشی را به ارث بگذاریم.

🔹در روابطمان نیز هر روز انواع روکش‌ها را بر رفتارمان می‌گذاریم؛ روکش می‌گذاریم تا فلانی نفهمد عصبانی هستیم، تا فلانی نفهمد چقدر خوشحالیم، تا فلانی نفهمد چقدر شکست خورده‌ایم.

🔸نقاب‌ها و روکش‌ها را استفاده می‌کنیم برای اینکه اعتقاد داریم این‌گونه شخصیت اجتماعی ما برای یک روز مبادا بهتر است.

🔺کدام روز مبادا؟! زندگی همین امروز است.

☑️ @Masaf

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
دخترا بغیر از میوه و ایناچی بخوریم‌کمتر‌مریض شیمما از اول پاییز یریز داریم.مریض‌میشیم🤕سالای قبل اصل ...

آزی من فقط اینو میدونم خواهرشوهرم که خارج هست سرماخورده بود اونجا رفته بود دکتر اثلا بهش آنتی بیوتیک تجویز نکرده بود و گفته بود اینجا ممنوع است

بهش گفته بود توی فصل سرما باید مصرف آب رو زیاد کنید بعد از سرما خوردگی هم باید اونقدری آب بخورید که بدن این مدلی شروع به پاکسازی طبیعی کنه

ساحل جونم یه سوال داشتمیکی از آشناها به مامانم گفته واسه چروک دور چشم کپسول ویتامینe رو با وازلین قا ...

سارا جان وازلین مشتقات نفتی رو داخلش داره مگه مارک وازلین فارابی 

که آرایشیه 

این مارک هم خیلی کم داخلش داره و ترکیبات دیگه مثل روغن نارگیل روغن بادام و .. هم داخلش هست هر نوعی که مدنظرت باشه 

اما با این وجود من وازلین رو واسه زیر چشم که پوست نازک و حساسی داره پیشنهاد نمیکنم وازلین سنگینه و دونه های سفید چربی یا همون میلیا رو ایجاد می‌کنه بنظرم اگه پوست خیلی خشک باشه و در هفته دو سه شب استفاده بشه اوکیه 

تا اینکه هر شب 

یا کسی که کلا رسیدگی نکرده و سالمند بعد میخواد که کمتر اون خطوط به چشم بیان چون بهرحال سنگینه و حجم زیادی چربی داره طبیعیه که زیر پوست بره روزنه های خالی رو پر کنه 

اما واسه پوست فعال یه خانوم که هنوز مستعد نه بنظرم 🥺

بعد وازلین یه بدی دیگه هم داره به محض قطع شدن یا یه مدت طولانی استفاده شدن تیرگی رو به جا می‌زاره 

بنظرم بهترین کار استفاده از روغن بادام شیرینه 

اگه واسه کسی چروک عمیق داشت یا میزان آبرسانی  بیشتری رو میخواست که همون دونه های چربی ظاهر نشن واسه پوست چرب 

از ژل آلوئه ورا هم مخلوط با روغن بادام شیرین استفاده کنه 

اما جهتش رو درست گفتن 😍😍 این جهت کمترین چروک رو حین انجام ماساژ و .. ایجاد می‌کنه 

یه چیز دیگه هم بود که با دوستامون داخل تاپیک صحبت می‌کردیم نمی‌دونم خوندی یا نه 

که یه معجون معرفی کردم دوستامون هم کلی راجبش تجربه داشتن 

روغن دنبه گوسفند 

که دنبه گوسفند رو طی یه مراحلی  که بهتر  مجازی هم توضیح داده از ف _یلتر (صافی)رد میکنی که تمیز شه خون آبه و.. برن  بعد نمک و.. رو بهش اضافه نمیکنی چون آرایشیه 

اما میشه روغن های مفید یا گلاب یا عرق بابونه و نعنا و.. هرچی که مفید هست رو بهش اضافه کنی 

ذوب و تمیز که شد داخل ظرف نگهداری میکنی یخچال  و هرروز یه کوچولو در حد نیاز پوستت 

استفاده میکنی اینم عالیه آبرسان و جوانساز همه قسمت های پوسته 

چه تاپیک خوبی😍لایکم کنین تاپیک کم نکنم منم همراه شم باتون

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

راستی دخترا میانتون با معذرت خواهی چطوریه ؟؟؟؟شده پیش قدم بشین و معذرت بخواین ؟؟معذرت خواهی هاتون چه ...

من معذرت خواهی هام گفتاریه 

مگه دیگه خیلی خراب کرده باشم که عملی هم جبران کنم 

یا طرف با این مدل معذرت خواهی خوشحال شه که اولویت بزارم

وگرنه همیشه گفتاری معذرت خواهی رو انجام دادم و خودمم میپذیرم کسی یه جاهایی گفتاری ازم معذرت بخواد 

بجز حامد 

که توقعم واسه  تکرار نکردن یا بهتر برخورد کردن ازش گاهی وقتا هست 

سلام دخترا شبتون بخیر 🤍🎀بابت جواب ندادن تو اون تاپیک معذرت بسته شده بود امروز دوستم حالش بد بود تا ...

🤩🤩😍🤩😍به به چه دوستای خوبی بمونین واسه هم 

من اصولا اگه واقعا‌مقصر باشم‌ ،معذرت خواهی میکنم، و سَبکمم اینع، میگم خب باش،ببخشیددیگه.😂امین‌ گاهی ...

😂😂😂😂😂