2777
2789

من متاهلم دوسالی میشه وقتمو گذاشتم برای آزمونهای استخدامی بخاطر نداشتن بومی و بچه رد شدم... مدرکم کارشناسی علوم سیاسی هست.. الان مربی نقاشی و طراحی هستم آزاد کار میکنم

اما دلم یه کار اداری شیک و باکلاس میخاد

بنظرتون کمک پرستاری یا تکنسین داروخونه و دندون خوبه؟ میترسم ساعت کاریاش زیاد باشه.. ساعت کاریه همسرم کم هست نمیخام بیشتر ازون باشه

نمیدونین کجاها استخدامی دارن الان؟ 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. ساعت کاری کم و تر وتمیز معلمی خوبه

آزمون دادم رد شدم امسالم میخام شرکت کنم دارم میخونم از الان ولی بازم ناامیدم... امسال تازه قراره به مربی پیش دبستانی و مهد و غیرانتفاعی و نهضتیا هم امتیاز ویژه بدن

الان من حسابدار ارگان دولتیم 

کجاش شیکه؟؟ 

کجاش باکلاسه؟؟ 

هر روزم با کلی پزشک پرستار  ریس بیمارستان در ارتباطم 

ب نظرم هیچ کاری پرستیژ و شیک نیس 

تازه دارم فکر میکنم ی چند تا وام بگیرم از دولتی فرار کنم 

مگه دیونه ای ۹سانه روزانه سرپا باشی آخرشم ب ۲۰ت نمی‌رسه حقوق اکثر ارگان های دولتی 

شیک فقط کسب کار پر درآمده 

چون شیک پوشت می‌کنه 

ماشینت شیک میندازه زیر پات 

دغدغه هاتو کم میکنه

الان من حسابدار ارگان دولتیم کجاش شیکه؟؟ کجاش باکلاسه؟؟ هر روزم با کلی پزشک پرستار ریس بیمارستان در ...

عزیزم انشاله که موفق باشی❤️

مثل منی منم به خاطر نداشتن شوهر و بچه و کرونا رد شدم بعد یه عده میان میگن فلان خودت نخوندی

من امسالم میخام شرکت کنم دارم میخونم از الان ولی بازم ناامیدم... امسال تازه قراره به مربی پیش دبستانی و مهد و غیرانتفاعی و نهضتیا هم امتیاز ویژه بدن