2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 158 پست
سلام عزیزم خوبینعزیزم نوع پوست و ماسک تون و هدفتون چیه 😙🤗

سلام گلم ممنون

خیلی خوش اومدین 🌹

آرزوجان هدف این تاپیک خویشتن دوستی هست

اینجا ما به همراه دوستان ایده هایی در این زمینه میدیم و همراه هم  با انگیزه دنبالش می کنیم شنبه ها هم معمولا چالش جدید میزاریم

نوع پوستم خشک هست

ماسک ها متنوع هستن که اینجا از دوست عزیزمون ساحل جون که معلومات فوق العاده در این زمینه دارن یاد گرفتیم  

سلام ساراجونم تاپیک جدید مبارک خیلی خوشحال شدم واقعا 🌹 دلم برا حرفای قشنگت تنگ شده بود❤️دست ساحل جو ...

سلام زهرا جونم خیلی خوش اومدی عزیز دلم 💜💜💜

واقعا دست ساحلمون درد نکنه که به لطفش بارم دورهم جمع شدیم😍😍😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ساحل جون خوبی گلم!رفتم پستتو ج بدم دیدم نمیشه ممنون نازنینم هلن هم خاله هاشو دوست داره 😘😘😘😘 ...

عزیز دلم انشالله شاهد موفقیت بچه هات باشی 💜💜💜💜

قربون تووو

ساحل جونم یه سوال داشتم

یکی از آشناها به مامانم گفته واسه چروک دور چشم کپسول ویتامینe رو با وازلین قاطی کن و خلاف جهت یعنی از گوشه چشم به سمت بینی بکش 

به نظرت خوبه؟؟؟

اگه خوبه باید روز استفاده بشه یا شب ؟ یا فرقی نمیکنه؟

راستی دخترا میانتون با معذرت خواهی چطوریه ؟؟؟؟

شده پیش قدم بشین و معذرت بخواین ؟؟

معذرت خواهی هاتون چه مدلیه؟؟ عملی یا گفتاری؟؟؟

من که خودم معمولا معذرت خواهی هام رو نگه می دارم واسه زمانیکه واقعا گند زده باشم 🙈🙈

حتما باید یقین داشته باشم که مقصرم تا از طرف معذرت خواهی کنم . هیچ وقت نمی تونم بخاطر اینکه اوضاع رو آرومتر کنم و به ظاهر همه چی به روال عادی برگرده بخوام الکی معذرت بخوام ( البته اینکه این خصلت خوبه یا بد باید بیشتر فکر کرد )

معذرت خواهی هام هم معمولا گفتاری هست 😊

شماها چه مدلی هستین ؟؟؟

به نظرتون کلا چه مدلی خوبه؟؟؟

معذرت خواهی به صورت عملی خوبه یا گفتاری؟؟؟

یا اصلا خوب نیست ؟؟؟😉😊

چند نمونه از معذرت خواهی های گفتاری 👇

❌ اوکی به نظرم خیلی جدی گرفتی ولی خوب ببخشید

✔ با اینکه قصد من شوخی بود ولی می فهمم حرفت رو .. معذرت می خوام که حواسم به اون بخش قضیه نبود و تو رو ناراحت کردم

❌ واقعا متاسفم که این حس برات دست داد .

✔ متاسفم کاری کردم که این حس بهت دست بده

❌ باشه ببخشید حالا راضی شدی؟؟؟

✔ ببخشید چطوری می تونم جبران کنم؟؟؟

چیکار کنم که حالت یکم بهتر بشه

سلام دخترا شبتون بخیر 🤍🎀

بابت جواب ندادن تو اون تاپیک معذرت بسته شده بود 

امروز دوستم حالش بد بود تا غروب پیشش بودم دلداری دادم

بعد یکی دیگه از دوستام دعوتم کرد خونه شون رفتم پیشش 

تا الان 😄💓

🎀