2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 138 پست
سلام‌صبح‌ همگی‌بخیر...من دیروز کمی درگیر کار بودم، عصر هم از پسرم‌امتحان ریاضی گرفتم و ازش درس پرسید ...

خداروشکرررر 🤩 به دل خوش

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دوستان عزیزم 💓ان شاء الله روز خوبی داشته باشیم پر از اتفاقات خوب و حس و حال خوش و معجزه 🤲💟ال ...

انشالله عزیزم 

سلاممممممم به روی ماهت 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سارا جان وازلین مشتقات نفتی رو داخلش داره مگه مارک وازلین فارابی که آرایشیه این مارک هم خیلی کم داخل ...

ساحلی یه دنیا ممنون که اینقدر با حوصله توضیح دادی😙😙😙

دقیقا بوی نفت رو میشه از وازلین حس کرد 👍 پس بیخیال 💙💜💙💜ممنون عزیزدلم

ساحل سوال آخر 🙈🙈

کپسول ویتامین e هم بده؟؟ نمیشه روغن بادوم شیرین دو با کپسول مخلوط کنیم بزنیم یا نیازی نیست

ساحل جونم روغن دنبه موقع استفاده بیرون بو نمیده؟؟؟

من معذرت خواهی هام گفتاریه مگه دیگه خیلی خراب کرده باشم که عملی هم جبران کنم یا طرف با این مدل معذرت ...

راستش ساحل الان که خوب فکر میکنم منم برای بقیه خیلی راحت اگه واقعا مقصر باشم می تونم اصولی عذرخواهی کنم

ولی در مورد شریک زندگی فرق داره . 

ساحلی یه دنیا ممنون که اینقدر با حوصله توضیح دادی😙😙😙دقیقا بوی نفت رو میشه از وازلین حس کرد 👍 پس ...

کپسول ویتامین رو میشه عزیزم تنها یا با پایه روغنی یا الوئه ورا استفاده کرد اوکیه 

خیلیم خوبه 

بعد اینکه چرا بو میده ولی با گلاب یا اسانس یا همون مراحل تمیز کاری میشه درجه شو خیلی کم کرد 

حتی خوندم که شیر هم بهش اضافه میکنن که کیفیتش رو بالا ببرن از نظر عطری

حالا من یه مدل از یه فامیل سوغات واسم آورده بود اصلاااااااا بو نداشت بعد نمک زده بود نمیتونستم واسه پوست استفاده کنم 

واسه غذا استفاده کردم 

فکر کنم بستگی به ترکیبات و شیوه ساخت داره 

یا حتی میشه شب که جایی نمیری یا یکی دو ساعت در روز که خونه ای و کسی نیست که شاکی شه 😂 استفاده کنی 

راستش ساحل الان که خوب فکر میکنم منم برای بقیه خیلی راحت اگه واقعا مقصر باشم می تونم اصولی عذرخواهی ...

اره سارا جون 

شریک زندگی واسه هممون فرق داره 

حتی گاهی شده معذرت خواهی میکنیم اما باز پس ذهنمون میگیم خب می‌تونه نبخشه و من مجبور به تکرار معذرت خواهی نیستم 

اما واسه افراد درجه یک زندگی مون همیشه در حال جبران و تغییریم

سلام دوستان عزیزم 💓ان شاء الله روز خوبی داشته باشیم پر از اتفاقات خوب و حس و حال خوش و معجزه 🤲💟ال ...

سلام‌فاطمه جان👋

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

دوستای جدید خوش اومدین خوشحالیم که اینجایین 💕

.. من امروز زبان ، پادکست و ویس مهره مار ، آب خوردن و کافی و مفید غذا خوردن ،پختن شام و ناهار و وقت گذروندن با خانواده و انجام روتین پوستی همیشگی  رو داخل برنامه دارم 

دیشب کلی پوست پرتغال رو شستم و اون لایه فیبر رو کمی ازش جدا کردم که راحت خشک شه و بتونم داخل مخلوط کن بریزم دونه های ریز رو واسه ماسک استفاده کنم 

من علاوه بر سرم پوستی ویتامین سی که اینجا راجبش صحبت کردیم از پوست نارنگی و پرتغال این مدلی هم استفاده میکنم 

که خشک شد و پودر شد خیلیییی ریز یه قاشق از پودر رو داخل ماست ماسک میکنم یا داخل آلوئه ورا نصف قاشق رو اسکراپ میکنم 

کسایی که پوست خشک دارن میتونن پایه رو واسه ماسک و اسکراپ  ماست بزارن همیشه 

.. فقط دقت کنین که پوست رو آروم از میوه جدا کنین قاچ کردن فکر کنم درجه رو پایین میاره واسه خروج اون ویتامین سی های داخل پوست میوه 

بعد یه کوچولو فیبر هارو با چاقو جدا کنین و حتمااااا بزارین خشک شه جلو نور آفتاب هم نزارین 

خشک که شد پودر ریز کنین و استفاده کنین 

اسکراپ یک الی دو بار در هفته اگه دونه ریز باشه اگه نه یه کوچولو درشت باشه ماهانه یکی دوبار

سلام دوستای خوشگلم صبحتون بخیر 🌱

از دیروز دارم به همراه عبارت تاکیدی آب میخورم و سعی می‌کنم مثبت فکر کنم

خدایا شکرت به خاطر سلامتی خانواده ام

خدایا شکرت بابت دلخوشیامون

خدایا شکرت که کسب و کارمون پر رونق و پربرکته

خدایا شکرت بخاطر لباسهای گرممون

خدایا شکرت بخاطر شیرین زبونی دخترم

خدایا شکرت بخاطر خونمون 

خدایا شکرت بخاطر لوازم الکتریکی

خدایا شکرت بخاطر امنیت و آرامشمون

خدایا شکرت بابت مهمونی دیشب

خدایا شکرت که من صبورتر شدم

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🌹

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ دوس ...

سلام ساحل جونم صبح شماهم بخیر 

ممنون بخاطر اطلاعات خوبت عزیزم اون سرم ویتامین سی رو من پیدا نمیکنم با پوست پرتقال میشه بهم توضیح بدی!

من میجوشوندم و فریز میکردم صبح موقع بیدار شدن رو پوستم ماساژ میدادم خوب بود تو چه طوری درست میکنیش گل بانو!!

سلام خانمای جذاب صبح همگی بخیر💜💙💜💙💜

خوشحالم و قدردان ...
برای تمام اتفاقات و آدم های خوب زندگیم
برای همین نفس آرامی که می کشم
برای نور ...
برای برگ ...
برای آفتاب ...

خوشحالم که فرصت زیستن ، تکاپو و آموختن دارم .
زیستن برای آرامش 😍
تکاپو برای بهتر شدن و آموختن مسیرها و چیزهای تازه ...

خوشحالم که هستم ، نفس می کشم ، خورشید رو می بینم و احساسات سبز رنگ را در آغوش می گیرم

تو خوشبخترینی وقتیکه 👇
دقت و جسارت حضور داشته باشی
که با حرکت آرام ابرها به وجد بیایی و مشتاق باشی برای تماشای عبور شاپرک ها ، درخشش شب تاب ها ، برای فرار از انهدام سایه ها و نوازش دستان افسونگر آفتاب ...
بودن در این گذار ، غنیمت هست ، حضور ،لذت بخش ... و جهان با تمام جزئیات زیبا

خانوما الان که فصل سرما هست و طبیعیه که میوه ها هم پوست و بافت ضخیم رو داشته باشن 

خیلی واسه ماسک مفیدن مثلا من چند نوع رو اسم میبرم که خودم واقعا ازش استفاده کردم 

اولی که همین پوست پرتغال و نارنگی و لیمو که با این روش میتونین ماسک و اسکراپ پوستی باشه واستون 

دومی پوست انار که خشک که شد میتونین پودر کنین واسه اسکراپ و ماسک این دیگه احتیاجی به جداسازی فیبر نداره یه یه هفته ده روز بزارین خوب خشک میشه 

یا میشه با ترکیب پوست خشک شده انار و حنا و یا پوست سبز  گردو ترکیبات رنگی و درمانی فوق العاده ای رو واسه موهاتون درست کنین 

مثلا میشه از پوست گردو رنگ مشکی 

پوست انار یه کوچولو کمرنگ تر 

و پوست حنا هم که طیف رنگی مختلفی رو داره با ترکیب دارچین و ماست و قهوه 

جوشوند و استفاده کرد 

اگه مدت کمی بمونه خب طبیعیه که ماسکه اگه مدت طولانی مثلا چند ساعت خب رنگ میده و علاوه بر درمان توی بحث زیبایی هم کمک کنندست 

راجب این میتونین از اطلاعات گوگل هم استفاده کنین که بهتر دستتون بیاد

یا مثلاً پوست موز سرشار از ویتامین آ و e ,kو.. 

که میتونین خشک کنین و پودر کنین و واسه ماسک و اسکراپ پوست یا واسه مسواک زدن هفتگی واسه تقویت لثه استفاده کنین 

پودر انار و یا موز تقویت کننده لثه هستن فقط حواستون باشه که حین استفاده فقط روی لثه مسواک رو حرکت بدین و بعدش از خمیر برای مسواک نهایی استفاده کنین که نمونه 

... 

فقط نکته اینه که حین خشک کردن زیر نور آفتاب نباشه 

حین جداسازی پوست ، حرکت دست آروم باشه که ترکیبات جدا نشن 

بعد اینکه شستشو پوست میوه هم تمیز باشه چیزی نمونه 

بازم چیزای دیگه به ذهنم برسه و استفاده کرده باشم میگم 

سلام ساحل جونم صبح شماهم بخیر ممنون بخاطر اطلاعات خوبت عزیزم اون سرم ویتامین سی رو من پیدا نمیکنم با ...

سرم ویتامین سی : 

پوست پرتغال یا نارنگی هر یه دوست کامل میوه یه استکان کوچیک آب میخواد میزاری روی شعله خیلی کم بعد صبر میکنی که رنگ بده حدود بیست یا نیم ساعت کافیه بعد میزاری خنک شه از صافی رد کردی داخل اسپری می‌ریزی و هرروز چند بار به پوستت اسپری میکنی حتی هفت یا هشت بار 

یهو یکی دو روز یا همون روز اول میبینی که پوستت پوسته پوسته شده یا میخاره 

دست نمی‌زنی این روند رو تکرار میکنی و آخر هفته یه اسکراپ ملایم انجام میدی 

تموم پوست های مرده رو جدا می‌کنه و پوستت رو شفاف و منافذ رو می‌بنده 

واسه سرم روزانه هم میشه یکی دو سه  بار به پوست زد که منافذ روبینده  و روشن کنه 

... حتمااااا بعدش ضد آفتاب بزن چون پوستت حساسه با ویتامین سی 

اگه حین درمان هم جوش زدی طبیعیه 

نگران نباش