2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 138556 بازدید | 767 پست
تو کاری نکردی که بخاطرش این همه کتک خوردیفکر کردی درمان میشهنه پارانوئید خیلی درمانش سختهتازه‌های اگ ...

دقیقن شوهر منم همینو میگه و هی تهدیدمم میکنه باز دو روز خیلی خوبه بعدش باز سه روز دشمنه کلا دو شخصیتیم هست

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم نمیخاد برگردم چون بطور کل از چشمم افتاده دیگ هیچ امیدی بهش ندارمولی شرایطم سخته هر روز میاد بچه ...

میدونم شاید طلاق سخت باشه اما بهتر از این شرایطه برو کار پیدا کن شبم بیا خونه پدرت غر و دعوا هم باشه بهتر از شوهرته 

دقیقا مثل داستان زندگی منه ۳ماه بچم دستشون بودفقط اینجاش بابای تو نمیگ طلاق بگیرولی بابای من میگ او ...

شوهرت پارانوئیدی  و معتاد بود؟!

اسی به نظرم تا جوونی جدا شو . بخدا ده سال دیگه میگی کاش همون موقع جدا میشدم . خواهراشم روانی هستن بب ...

دقیقن ب ده سال دیگ فکر میکنم وحشت میکنم از اینکه باید سالهذ تحملشون کنم

خواهش میکنم تموم کن این زندگی روبا تحربه بیست و دوسال زندگی با آدم پارانوییدی دارم میگمروز به روز بد ...

تونستی جدا بشی؟!الان خالت خوبه؟وضعیتت خوبه؟

خدا رو شکر میکنم هیچ وقت همچین اتفاقای ندیدین ب چشمالهی ک همیشه همین طور بمونه🥰😘حق داری واقعا باور ...

من به چشم دیدم و باور میکنم کل حرفات زندگی من مشابه زندگی بچه ات از بچگی تو شرایط بد بزرگ شدم به مامانم همیشه گفتم شب کنار خیابون یا تو کانکس زندگی میکردیم از این زندگی بهتره

این همسر روانی که شما گفتین حتی بعد طلاقم راحتت نمیزاره اذیتت میکنه ابرو برای خودت خانوادت نمیزاره ب ...

چنان مدرکی ازش دارم ک بعد جدذیی اگ بخاد اذیت کنه استوری میکنه رسوا شع

این خوابات نشونس برگردی بجز خودش خواهرای نکبتش هم میان و کتکت میزنن همون جا بمون تا بابات خسته بشه و ...

دقیقا میخام اینجا بمونم تا خودشون خسته بشن و طلاقمو بگیرن

خانم زندگیتون دقیقا شبیه دوران کودکی ما هست همش جنگ دقیقا درک میکنم ولی به فکر فرزندتان باشید مادر م ...

مرسی از همدردی و پیشنهادتون 

واقعا نیاز داشتم از زبون یک فرزند ک تو این شرایط بوده بشنوم تا بیشتر خیالم از بابت دخترم راحت شه ک مژمئن باشم بهترین تصمیمه براش