2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175335 بازدید | 948 پست
خب باید جدا شمدلم نمیخاد برگردم اصلا دیگ اون ادم و نمیخام شبا خواب میبینم برگشتم و راه فرار ندارم خی ...

این خوابات نشونس برگردی بجز خودش خواهرای نکبتش هم میان و کتکت میزنن 

همون جا بمون تا بابات خسته بشه و طلاق تو بگیره 

به هیچکس نمیگم طلاق بگیر ولی شما که انگشتتو شکوندن و موهاتو بریدن برگردی یا گردنتو میشکونن یا سرتو میبرن 🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بخدا هر بار مرور میکنم اتفاقاتو دلم بحال خودم میسوزههر بار یاد اوری میکنم ب خودم ک یادم نره چیکار با ...

به هیچ وجه گول حرفاشو نخور هیچی هم نخاه ازش 

یه همکاری داشتم قبلا که یبار با ترس اومد سرکار بچه هاشم آورده بود پرسیدم چیشده گفت شوهرش سر دخترشو میخواسته ببره پسرش که 11 سالش بوده هلش میده و چاقو موهای دخترشو میبره طرف شیشه میزده اینارو گوسفند میدیده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیا بغلم🫂خداکمکت کنهکاش شکایت میکردی توکه تااینجا پیش رفتی از همون اول پاتو جای محکم میذاشتی

🥺🫂

اره خیلی پشیمونم کاش همون اول ک همچی تازه بود اقدام میکردم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
یه چیزی میگم عین واقعیت ؛::::بخدا قسم هشتاد درصد خانواده های ایرانی همینجوری هستن !!!شاید الان بیاین ...

😢🥺🫂خودت تصمیمت چیه؟

مامانم پشت منه م میگ نمیذارم بری ولی اونم از بابام میترسهدر واقع هیچکارسفقط یه چند بار تهدید کرد باب ...

خانم زندگیتون دقیقا شبیه دوران کودکی ما هست همش جنگ دقیقا درک میکنم ولی به فکر فرزندتان باشید مادر من تحمل کرد از بین رفت چون سی سال پیش طلاق گرفتن زن راحت نبود و پدرمادرش ازش دور بودن منوداداشمو هم داشت بخاطر ما نرفت میدونم خسته شدید از یه طرف پدرتون از طرفی شوهرتون ولی خودتونم میدونید این آش نپخته هست دنبال درست شدن شوهرتون نباشید که بخدا وقتی ترک کنه بدتر میشه که آرزو می‌کنی مواد میزد بهتر بوده یه چیز میدونم که میگم بچه‌تو بردار برو نزار مثل من وابسته محبت بشه از طرف خودم صحبت میکنم اینا که الان میگزرونی بعداً همش درد میشه برای خودتو بچتون محکم باش نترس نجنگ باهاشون با فکر عمل کن 

خب اسی یبار که رو فاز خوبه داره منت کشی میکنه ببر محضر حق طلاق و حضانت بگیر یه چیزیم به اسمت کن اینج ...

واقعا گیج شدم 

دلم میخاد این حقا رو ازش بگیرم 

ولی از طرفیم دوس ندارم دیگ یک ساعتم باهاش زندگی کنم

درک کردنش خیلی سخت نیست !!برای اینکه استارتر خانواده اش رو می‌شناخته ،،،و میدونسته که اکه بمیره هم ن ...

دقیقن همینایی ک گفتی درسته 

حتی شدتش از اینی ک گفتی بیشتر بود

سلام اسی جان.خیلی روزهای سختی داشتی، واقعا هر کسی دوام نمیاره،،، بهت در خواست دوستی دادم. لطفا قبول ...

باشه عزیزم🫂

چون باباش تا خدا نکرده جنازه دخترش و سری بعد تحویلش ندن و لباس سفید رفته و با کفن برگرده محقق نشه دس ...

همه دیگه فهمیدن همه میدونن همه بهش گفتن طلاق بچتو لگیر ولی این میگه دخالت نکنیین خودم میدونم چیکار کنم 

از طرفیم هیچکاری نمیکنه منتظره خودم خسته شم برگردم

من بمیرم برای دلت دختر حالم و خراب کردی تا حالا انقد برای خودم گریه نکرده بودم ک برای تو گریه کردم م ...

عزیزم ببخشید ب گریه انداختمت😞😞

دعام کن😢🫂

براتون متاسفم که این داستانا رو باور میکنید

خدا رو شکر میکنم هیچ وقت همچین اتفاقای ندیدین ب چشم

الهی ک همیشه همین طور بمونه🥰😘

حق داری واقعا باور کردنی نیست این حجم از حماقت من ک تمحل کردم و به اینجا کشید

میتونی تاپیک های قبلیمو ببینی مشکل داشتیم همیشه

شوهر منم اینجوریه ،منتها از نظر جنس مخالف نه ،تمام هست و نیستش مادرش و خانوادشه هروز باید گوشیمو بگر ...

جدی؟!😳😳😳

خدایا چرا این مردا هر کدومشون یجور دیوونن