2777
2789
عنوان

یه مشکل خیلی عجیب دارم

526 بازدید | 28 پست

نمیدونم چیکار کنم

تازگیا متوجه شدم پاقعا مشکل بزرگیه 

وقتی تو شهر خودمون بودیم زیاد عیبی نداشت چون شهرما خیلی بزرگه و ادمای دورم انسانای منطقی بودن و منو میشناختن الان ک اومدم یه شهر کوچیکو دانشگاه مشکلم زیاد داره اذیتم میکنه 

هیچ راه حلیم نیس تو گوگل 

خجالتم میکشم واسه این مشکل مسخره برم پیش روانشناس

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

چیه مشگلت

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلم اینه زیادی به ادما نگاه میکنم نکاهای خیره دختر پسر مرد زن پیر جوونم فرق نداره

من زیاد دقت میکنم ب حرکات حالت رفتارات تناسب بدن و... 

تو ذهنم تجزیه تحلیل میکنم

دست خودم نیست

همین رفتارم باعث شده سوتفاهم درست بشه 

میشه کمکم کنید عاجزانه میگم لطفا راهکار بدین

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii