2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175357 بازدید | 948 پست
ادامه اش ک خونه بابامم دس تنها کاریم از دیتم بر نمیاد شوهره هم هی پیام میده ک برگرد بیام دنبالتون و ...

ببین این آدم پارانوئید

درمان ندارهههههعع

گوش کن درمان ندارهههههه

تو جوونی از الان خودتو با یه آدم دیووانه هدر نده

از همه بدتر پدرت

میبینه دخترشو دارن میکشن بازم میگه وایستااااا

مگه بیاد خونت چی میشههههه

حرف مردم

گور بابای حرف مردم

اینا هر چی جلوشون کم بیاری هاررررر تر میشن هاروارد

درمان‌کننده ندارن

فقط خودتو نجات بدیهیه

رو بچه تعصب بخرج نده خودشون پس میدن

جدا شو حتی اگه تا آخر عمر مجرد بمونی

وگرنه بدن سالمت دچار هزار بیماری میشه بعداااا

این چه حرفی ؟این یه زنه هنوز طلاق نگرفته.شاید خانوادش راضی به طلاقش نباشن خودش که راضی نیست طلاق بای ...

نپوشیدم ولی هزارنفرو دیدم با س چارتا بچه ازین شرایطا فرار کردن مگ دنیا چن روزه ک بخاد واسه یه بچه خودشو داغون کنه کتک خور یه بی ناموس بشه ک چی بچه دیگ چیه مسخرشو ایرانیا با بچه بچه کردن دراوردن خودشونو سوزوندن جوونیشونو تباه کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو کاری نکردی که بخاطرش این همه کتک خوردی

فکر کردی درمان میشه

نه پارانوئید خیلی درمانش سخته

تازه‌های اگه بره دنبالش که نمیرهههه

میگن بقیه کثیفن ما خوبیم

آشنای ما اینطوری بود مرده چاقو گزاشت که تو با همه هسته و آبروشون برد

آخرسر پدره رفت درو شکوند طلاقش گرفت

مردم میگفتن نهههه طلاق بده بچه داره پدرشش گفت به شماها ربطییییی نداره

بزور منو بردن انداخت تو ماشین ک بفرستن دیدم دوبار خواهرشوهره بهم فحش بد دادممنم گفتم ****خودتونین او ...

اول اینکه واقعا از ته‌قلبم ناراحتم که دارم خاطرات تلختتون رومیخونم و از خدا قدرتی‌عظیم و صبر را خاستارم چون میدونم به‌خاطر فرزندتون تحمل میکنید و متاسفانه باید بگم شوهرتون بیماری اعتیاد رو به شما و فرزندتون انتقال دادن واقعا از هر بیماری بیمار در هستند 

برو سر کار درآمد داشته باش بعدا بتونی زندگیتو تشکیل بدی

اصلاحات به حرف پدرت گوش نده 

همونجا که هستی برو دنبال کارهای طلاق

طلاق مکروهههه ولی برای تو واجبه واجبه ثواب هم داره

کامنت های منو روزی چند بار بخون

خواهرانه نصیحتت کردم

ان شاالله خدا کمکت کنه

عزیزم خیلی واسه اتفاقی که افتاده برات ناراحت شدم  ولی کاش برمیگشتی  تعهد محضری میگرفتی  ولی اولش یه خونه بزنه به اسمت حق طلاق و حضانت بچه و واست طلا بخره و طلاهای خودتو بده ولی موقع همه دادن تعهدها تو اون و داداشت برین که الکی گولت نزنه که مثلا بریم خونه بعدا میزنم اول همه این کارارو بکن تعهد و حص طلاق و حضانت و یه خونه به اسمت طلا هاتو بده بعدش برو خونتون قبلش اصلا خونتون نرو و اینکه طلاهاتم بده مامانت نگهش داره پیش خودت نمونه

همیشه فک میکنم کاش یه مرکزی یه جایی بود برا ما خانما که نا خانواده گردن میگیرنمون نه شوهردرست درمون داشتیم تا حداقل بچهای مریض تحویل جامعه ناخواسته ندیم یه مرکزی عین بهزیستی برا بچها یه مرکزیم برا دخترای مجرد ومتاهلای شکست خورده بود ای کاش تا خیلیامون مریضی روحی روانی نگیریم بچهامونم مریض کنیم آینده خودمون وبچهامونو به بادبدیم

یک بار تو دعوا همسرم ب خاطر مادرش موهای منو با ناشین زد و من هنوز بعد اون اتفاق نتونستم شوهرم رو ب ...

از خوندن پیامت شوک شدم. یعنی کل موهاتو با ماشین زد؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
تو اون درگیری بچمو ندادن بهم و برا اولین باز از بچم جدا شدم اومدیم خونه بابام و داداشام باز با بابا ...

ببین بابات ادم محتاطیه 

باید میرفتی پزشک قانونی 

اولا با مدرک پزشک قانونی و مدرک اینکه شوهرت پارانوییده و مهمتر از اون مواد میزنه هم میشه طلاق گرف و هم بچه رو گرف 

ایشون صلاحیت نگه داری بچه نداره که پدرتون بخاطر بچه بخواد کوتاه بیاد بگه بابای بچته.

دادگاه اگه دادگاه باشه حقو به تو میده

دقیقا مثل داستان زندگی منه ۳ماه بچم دستشون بود

فقط اینجاش بابای تو نمیگ  طلاق بگیر

ولی بابای من میگ اون ح ر و م ی  رو نباید تحمل کرد

۴سال پیش واس منم همینجور شد دعوا با خواهرشوهر و شوهر که من بجا انگشت پام شکست

من دادگاه رفتم پزشک قانونیم رفتم.جهازمو برگردوندم

ولی خب چون شوهرم بعد یکسال  خونه جدا خرید وسایل زندگی خرید.

منم حق طلاقو ازش گرفتم و برگشتم خونم

من هرچقدر کتک خوردم همونقدرم زدما یجوری سر صورت شوهرمو جر داده بودم گاز گرفته بودم هنوزم جاش رو صورت و دستاش هست.

همشم میگ غلط بکنم دیگ بتو چیزی بگم خر زوری هستی برای خودت