2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175291 بازدید | 948 پست
۱۷ساله جداشدن الانم من ومامانم پیش مادربزرگم زندگی میکنیم خداروشکر زندگی خوبی داریم

خدارو شکر عزیزم🥺🥺🥺🫂🫂

خوشحال شدم ک نجات پیدا کردین

عاقبت بابات چی شد؟

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
🥺🥺😢🫂عزبزم خدا بهت رحم کردمادرت چیکار کرد؟جدا شد ؟الان زندگیتون خوبه؟!

میدونی من خیلی از نظر روحی اسیب دیدم تا چندسال من کنترل ادرار نداشتم من اون موقع همیشه بابامو درحال مواد کشیدن یا تزریق دیدم حتی چندبار موقع دزدی دیدمش 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اين زندگي گل و بلبلدنبال اقدام براي بچه دوم بودي؟يا ما توي اين سايت از دست خانمايي مثل شما سركاري ...

تاپیک بچه رو دیدین تاپیکای بعدیشم میدیدن خب گفتم ک دیدم رفتاراش خیلی شدت گرفت پشیمون شدم و بچه نمیخام دیگه 

دقیقن روز دعوا هم وفتی کتکم میزد میگف زنی ک برام بچه نمیاره میخام چیکار

هر بار قسمم میاد ک قرص میخوری؟!قسمم میداد کلب فحش و توهبن و تحقیر

خدارو شکر عزیزم🥺🥺🥺🫂🫂خوشحال شدم ک نجات پیدا کردینعاقبت بابات چی شد؟

راستش اصلا نمیبینمش چون اهل تهرانه دوستای مامانم میگن   که کنار خیابون میخوابه وضعش خیلی بده

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

الهی بمیرم برای زن هایی که هیچ پشتوانه ای ندارن 

مردا تو بزرگترین ناحقی هاشونم به هم حق میدن و پشت همن حتی اگه طرف پاره تن خودشون باشه

رمز استیلای مرده همینه

اون پدری که نمیذاره بچش بره شکایت کنه

اون قانونگذاری که حکم میده مرد چهار تا زن بگیره اون قاضی که حکم اعدام میده برا کسی که دفاع مشروع کرده از خودش و تن به تجاوز نداده همشون پشت هم هستند 

اون قاضی میدونه که اگه چهار بار کسی که دفاع مشروع کرده عفو بشه دیگه هیچ زنی تن به تجاوز نمیده. 

ببین این آدم پارانوئیددرمان ندارهههههععگوش کن درمان ندارههههههتو جوونی از الان خودتو با یه آدم دیووا ...

میدونم باید بجنگم تا تهشم هستم میخام پشت خودم وایسم

نمیدونم یواشکی برم اقدام کنم و دوباره بحث درگیریا شروع بشه یا که صبر کنم تا زمان بگذره ک بابامم راضی ب جدایی شه در ارمش جدا شم

عزیزم خیلی واسه اتفاقی که افتاده برات ناراحت شدم ولی کاش برمیگشتی تعهد محضری میگرفتی ولی اولش یه ...

ب همچی فکر کردم اما دیگ توان تحمل یروز زندگی باهاش و اون حجم از استرس رو ندارم

دقیقن تو چشماش نگاه کردم بش گفتم همینو

داداشتم مث بابات بی بخاره؟ ی حامی نداری ک از این لجن جدا شی؟ با این چیزایی ک تو گفتی داداگاه تو اولین جلسه حکم طلاقتو میده مهریتم ک میتونی بگیری

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
مثل دیوونه ها شده بود و تو خونه دنبال جعبه گوشیم و رمز اپل ایدیم بود هی میرفتن و میومد بهم فحش میداد ...

شوهر منم پارانویا داره.

فقط بگم حونم به لب رسیده.فقط از هدا منتظر معجزه ام .یا بمیره یا خوب بشه.

میفهمم چی میگی

بابام نذاشت نه خودم شکایت کنم نه داداشام کاری کنن فقط میگف نه پدر بچشه یکم زمان بگذره اروم شن بعد

اشتباه محض

تا پلیس دیدی باید جیغ و داد می کردی

مجبور بشن شکایت ثبت کنن

متاسفانه پدرت دلسوز نیست

میخاد به زور سر این زندگی ننگ و‌خفت نگهت داره

راستشو بخوای اینجور مردها براشون مهم نیست دور از جونت دور  از جونت ،جنازه خودت و بچه ات هم از خونه دربیاد

فقط طلاق نگیری.

و خدا برای من کافیست.....
تو کاری نکردی که بخاطرش این همه کتک خوردیفکر کردی درمان میشهنه پارانوئید خیلی درمانش سختهتازه‌های اگ ...

دقیقن شوهر منم همینو میگه و هی تهدیدمم میکنه باز دو روز خیلی خوبه بعدش باز سه روز دشمنه کلا دو شخصیتیم هست